Vi anbefaler

Her er noe av det som har hjulpet oss selv mot en bedre helse, et bedre liv ...

 1. BALANSE OLJEN TIL ZINZINO
 2. TACHYON - BALANSE PRODUKTER
 3. GALLERENS KUREN MED EPSOM SALT
 4. FOTBAD MED HVITT SENNEPSPULVER

Betennelsestilstander i kroppen
For å hindre betennelsestilstander i kroppen er det viktig med balanse mellom omega-3 og 6. I de siste 50 årene har det vært et overdrevent høyt forbruk av omega-6. Omega-6 finner vi i planteoljer og bearbeidet mat, men også fôret til oppdrettsfisk samt til storfe, kylling, sau osv. Det er omega-3 oljene DHA og EPA som er viktigst for hjertet, hjernefunksjon, ledd, muskler, hud osv. DHA og EPA finner vi i villfisk, blant annet i sild, makrell, ørret, laks og sardiner.

Hvis du vil vite om du er i balanse, bestiller du oljen med blodtesten. Da får du vite hva forholdet mellom omega 3 og 6 er i ditt blod både før du starter på oljen og etter 3 mnd. En enkel test å ta; du får den i posten og du sender den inn til et uavhengig laboratorium.

 

Det er viktig å velge abonnement, slik at du får olje hver måned (dvs. du betaler hver mnd., men får det tilsendt annen hver mnd.). Omega3 er ikke noe kroppen lager, så vi må få i oss EPA og DHA hver dag. 

Vi anbefaler også Probiotic og Xtend fra ZINZINO. 


Prisene oppgis i USD. Frakt og moms kommer i tillegg.

Denne lenken kan du dele med andre: https://shop.planet-tachyon.com/#a_aid=aseema&a_bid=6e98b69a

HVA ER TACHYON?
Tachyon, som betyr hurtig på gresk, er subatomiske partikler som beveger seg raskere enn lyset. De ble første gang definert av den amerikanske fysikeren Gerald Feinberg. Det er det vitenskapelige navnet for «kilden til alle frekvenser». Siden tidlig på 19-hundretallet har vitenskapen forsøkt å fange denne energiformen ved hjelp av «fri-energi» maskiner. Seinere oppdaget man at Tachyon energien kan balansere og forynge kroppen.

Tachyon energien har blitt beskrevet av vitenskapen som den fundamentale partikkelen for alt liv. Den skaper liv. Det er universets lim. Ved å bruke Tachyon produkter kan vi komme tilbake til vår naturlige harmoni og få bedre helse, ved at alle blokkeringene i vårt energisystem forsvinner.

Tachyon energien omformes til den eksakte frekvensen som vårt system trenger, av energibanene som omgir ethvert system. Takyonisering er en sammensatt vitenskapelig prosess som omorganiserer naturlige materialer på et submolekylært nivå. Denne prosessen lager disse materialene om til permanente antenner.

https://store.planet-tachyon.com/#_a_aseema


PANTHER JUICE

Jeg har alltid med meg Panther juice. Jeg smører det på sår for at de skal gror hurtigere. Smør det der på der du vil at noe skal balanseres. La det være på så lenge som mulig, frem til neste gang du vasker deg.

Jeg brukt dette i mer enn 20 år, og er like begeistret nå som da.Men for all del ikke stol på meg, prøv det ut selv. Gjerne sammen med en glass celle.

GLASS CELLE
Legg glass cellen på det stedet som skal balanseres, tape den fast med kirurg tape.

Finnes i ulike størrelser, her er en:

Silica gel
Styrke skjelettet, huden, muskel-fibrene m.m. 

1 dråpe om dagen, innvortes.

Gallerens, tarm- og leverrens kuren

Dagen før: Unngå en tung middag og kvelds. Spis lett og sunt.

Rensedagen: Spis en lett frokost, helst vegetarisk og uten noe fett. Du kan eventuelt også spise en lett vegetarisk lunsj uten fett. Unngå melkeprodukter.

Ikke spis etter klokken 14 og helst ikke etter klokken 12.

Bland 4 ss Engelsk salt/Epsom salt (MgSO4) med 1 liter vann. Epsom salt fås på apoteket og på helsekost. Oppbevar det i en mugge med lokk.

Start kuren på en dag der du ikke skal gjøre noe om kvelden og heller ikke frem til klokken 12-13 dagen etter.

DETTE TRENGER DU:
Bland 4 ss Epsomsalt ( magnesiumsulfat) i 1 liter vann. Epsomsalt kan du kjøpe på helsekost eller på apoteket. Bruk den som er ment og brukes til innvortes bruk. Noen bruker kun 7,5 dl vann, men jeg mener at ekstra vann er bra. Dette skal fordeles på 4 ganger, dvs. Hver gang drikker man da 2,5 dl.

Sett det i kjøleskapet.

Press 1-2 sitroner og tilsett 4 dl vann. Dette smaker også bedre når det står kaldt.

Du trenger i tillegg 1-2 dl kaldpresset olivenolje, bruk økologisk virgin oil. Noen anbefaler 2 – 2,5 dl, men det er for mye for meg i hvert fall. Jeg bruker litt over 1 dl og får ut 100 små og litt større steiner i løpet av en kur.

1,5 stor rød grapefrukt, nok til ½ kopp med presset juice (eller du kan bruke økologisk ferdigpresset grapefruktjuice). Eller saften av nok sitroner til å fylle en halv koppen hvis du ikke har grapefrukt.

Bland mild kaldpresset olivenoljen og grapefruktjuice (eventuelt lime eller sitronjuice). Denne blandingen skal du først drikke klokken 22:00. Bruk et glass med lokk. Rist blandingen.

TIDSPUNKT:

KL 18:00 drikker du 1 glass med Epsomsalt blanding og deretter 1 dl med sitron vann.

KL 20.00 drikker du 1 glass med Epsomsalt blanding og deretter 1 dl med sitron vann.

Kl 21:45 Hvis du ikke har blandet olje og grapefruktjuicen, gjør det nå. Deretter gjør deg klar til å gå til sengs.

Kl 22:00 Stå oppreist, gjerne ved sengen. Rist oljeblandingen og drikk den i løpet av 5 minutter.

Det er nå veldig viktig at du legger deg ned med engang etter at oljeblandingen er drukket. Legg deg på høyreside i sengen og trekk knærne opp mot brystkassen. Dette er viktig for at gallesteinene skal komme ut. Ligg slik i minst 20 minutter. Prøv så å sove, helst i samme stillingen (dvs. På høyre side).

Du vil kunne få diare allerede i løpet av natten. Diare vil kunne fortsette ut neste dag.

KL 06.00 neste morgen drikker du 1 glass med Epsomsalt blanding og deretter 1 dl med sitron vann. Ikke før kl 6:00.

Kl 08.00 drikker du 1 glass med Epsomsalt blanding og deretter 1 dl med sitron vann. Du må gjerne legge deg igjen.

Kl 10:00 Nå kan du drikke juice; helst friskpresset eplejuice. En halvtime seinere kan du spise frukt.

Kl 11:00 Nå kan du spise fast føde. Spis gjerne vegetarisk resten av dagen.

I avføringen vil du kunne se mange gallestener. Disse vil kunne variere både i farge og størrelse. Det kan se ut som grus. Dersom du virkelig er plaget med gallesten kan du gjenta kuren etter noen uker. Noen bruker et dørslag når de går på toalettet og skyller avføringen med vann, og da vil steinene ligge igjen.

Ved alvorlig sykdom eller mistanke om dette, ta kontakt med lege.


Referanser

 1. Anonymous. Science Project: Dyeing to know the answer. CureZone posting, accessed Feb 18, 2007.
 2. Clark HR. The Cure for all Diseases. Chula Vista, CA: New Century Press, 1995.
 3. Liver flush & liver cleansing & gallstones: Frequently asked questions (FAQ). CureZone posting, accessed Feb 18, 2007.
 4. Liver flush at CureZone file & image gallery, accessed Feb 18, 2007′
 5. Sies CW, Brooker J. Could these be gallstones? Letter The Lancet 365:1388, 2005. (Full text available after free registration.)
 6. Clark J. Liver / gallbladder cleanse. Jim Clark’s Web site, accessed Feb 18, 2007
 7. Wong C. Liver flush. Alternative Healing Centre Web site, accessed Feb 18, 2007.
 8. Kelley WD. One Answer to Cancer. Kelley Foundation, 1974.
 9. Gray R. Disappearing gallstones: Report of 2 cases. British Journal of Surgery Volume 61:101-103, 1974.
 10. Wiener I and others. Correlation between gallbladder size and release of cholecystokinin after magnesium sulfate in man. Annals of Surgery197:412-415, 1983.
 11. Collins C et al. A prospective study of common bile duct calculi in patients undergoing laparoscopic cholecystectomy: Natural history of choledocholithiasis revisited. Annals of Surgery 239:28-33, 2004.
 12. Sabiston DC. Textbook of Surgery: The Biological Basis of Modern Surgical Practice. Philadelphia: Saunders,
 13. Georgiou GJ. Flush gallstones naturally. Worldwide Health center Web site, Nov 13, 2003.
 14. R Dekkers. Apple juice and the chemical-contact softening of gallstones. Lancet 25:354, 2171, 1999

Enter your text here...

Denne kuren har vi brukt mange ganger selv. Vi har fått ut mye gallestein i avføringen. Når man har gallestein, kan man ha problemer med å drikke ZINZINO oljen.

Vi anbefaler alle å gjennomføre jevnlig gallerens.

Dette er en enkel og velbrukt metode som vil hjelpe kroppen å kvitte seg med gallesteiner. Siden man noen ganger kan oppleve sterke smerter når større steiner kommer ut, anbefaler vi å ikke ta kuren når du er alene.

Ikke ta noen medisiner eller kosttilskudd på rensedagen (rådfør deg med lege dersom du er i tvil). Søk gjerne på nettet for å finne mer bakgrunnsinformasjon (se blant annet denne artikkelen: http://healthybliss.net/gallstone-liver-flush-recipe-cleanse-info/) . Få gjerne stadfestet av lege/ultralyd om det er større stein i galleblæren.


Fotbad med hvitt sennepspulver
Hvis du ønsker å få mer jording og indre ro gjennom dagen, anbefaler vi fotbad med malte sennepsfrø.
Ta 1 ts Sinnapsis albae semen 0,2 mm (hvitt sennepspulver) i varmt vann. Du kan også bruke vanlig sennepspulver, men da trenger du ca. 3 ss, men da er i grunnen sitron bedre. Sitt i 10-15 min.

For å få bedre jording tar du fotbadet om morgenen. Hvis en forkjølelse er på vei, kan du ta det like før du går til sengs.

Sinnapsis albae semen 0,2 mm får du kjøpt på apoteket. Du må oppgi det latinske navnet, det er ikke nok å si «hvitt sennepspulver». Apoteket må sannsynligvis bestille det for deg.
Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required