OM OSS

Vi vil gjerne være med å bidra til at du får det livet du drømmer om. 

Så, kan vi få være med å hjelpe deg til å nå dine mål og drømmer?
Vi tilbyr først og fremst nettkurs, dog er det også mulig å få individuell coaching og veiledning.


TIMEBESTILLING

KONTAKT OSS

SMS

0047 92223750

E-POST

ASEEMA@123HAPPYNOW.COM

MESSENGER

ASEEMAUGLEFOT

Individuelle avtaler: vi gir først og fremst timer over internett ZOOM eller Messenger, eller telefon hvis vi er i Norge.

Første time: kr. 1 300,-
Faste kunder: kr. 1 200 pr. time (kr. 900/60 min for som overstiger 1 time)

Aseema Gjestad Uglefot

reg. Tankefeltterapeut MNLH, Acredited healer MNHa, Lightning Process trainer, Dipl. hypnoterapi

«Jeg startet karriere som markedssjef i et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig som jeg jobbet med dette, begynte jeg å ta utdannelser innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi. Jeg startet å jobbe full tid som coach og kursholder i 1998 og har siden den gang holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi. Og har samtidig videreutdannet meg innen NLP, hypnoterapi, Mindfulness, TFT og healing.»

Nityo er same. Han har en sterk intuisjon og evne til å «se». Nityo har lang erfaring i å gi personlig rådgivning ved bruk av Tarot kort, numerologi og auralesing. Gjennom sin kontakt med naturen og den samiske sjamanismen har han utviklet sine evner til å gi energibalansering. Han er utdannet Tachyon Practitioner II og er Usui Reiki mester.

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required