Indre reiser og bøker med Aseema

Hver indre reise (ledet meditasjon) tar ca. 60 minutter.

Første fase, Ledet meditasjon: 45 minutterSitt eller ligg avslappet med øynene lukket. Bare lytt til lyden av stemmen og musikken. Det er ingenting du trenger å gjøre.

Andre fase, Stille meditasjon: 15 minutter
Behold øynene lukket, bli sittende/liggende. Vær stille og rolig. Bare forbli et vitne til alt som skjer, bare betrakte uten å bedømme eller vurdere.Gi deg selv god tid til å komme tilbake etter meditasjonen.

Se nedfor for kjøp av de ulike MP3 filene hver for seg eller i pakker.
For bestilling av de fysiske CD-ene og boken: Jakten på Kilden, send oss en 
melding på Faceoobk-siden vår eller på go123HappyNow@gmail.com.

Lydboken er et eventyr for barn og voksne som er mer enn et vanlig eventyr. Se nedenfor.

There are one hundred and twelve methods of meditation. I have talked on all those methods. They differ in their constitution, but the fundamentals remain the same: relaxation, watchfulness, non-judgemental attitude.
- Osho: Meditation: First and Last Freedom

INNER JOURNEY

Denne indre reisen er på engelsk. Selv om du ikke er stø i engelsk, oppfatter din underbevissthet meldingene.

Når du har bestilt, kan du laste den ned til din telefon eller PC.

Denne indre reisen anbefaler jeg både til barn og voksne, og til og med husdyr som skal roes ned. Mange hunder elsker denne reisen. 

Meditasjonen vil bidra til dyp avslapning i kropp og sinn, og du kan oppdage mer av dine naturlige ressurser, kreativitet, kjærlighet og glede. Tillater deg å komme mer og mer tilbake til ditt naturlige jeg.

«Meditasjoner en oppdagelsesreise, den største oppdagelsesreisen menneskesinnet kan gi seg inn i. Meditasjon er å bare være, ikke gjøre noe – ingen handling, ingen tanke, ingen følelse.»
                                                     - Osho

De 5 elementene

Her blir du ledet på en reise i de fem elementene; luft, ild, vann, jord og også tre. Treet er symbolet på den du er når du er i balanse.

Denne reisen er inspirert av samisk sjamanisme. Og det handler først og fremst om å bli jordet, dvs. ha kontakt med kroppen og virkeligheten.

3 reiser med Toth

Serien En reise med Toth er inspirert av den egyptiske mytologien.
Guden Toth er bindeleddet mellom deg og den guddommelige kilden, det er derfor han følger med deg på disse reisene.

Det handler ikke om tro eller religion. Toth, Hermes og Merkur er arketyper, en del av den kollektive bevissthet, som vårt indre kjenner igjen. Disse arketypene kan vekke en indre innsikt, vekke opp aspekter av din guddommelige bevissthet/ditt selv.

Styrken

Gudinnene Sekhmet og Maat kan hjelpe deg å finne kraften din.

De kan vise deg veien til din sannhet, din unike styrke og ditt mot.

Ledet av Aseema
Musikk Dag Øverland

Visdom og magi

Gudinnen Isis er kjærlighetsgudinnen som kan vise deg veien til din visdom og din evne til å skape magi, så du kan skape det livet du vil ha.

Ledet av Aseema
Musikk av Gunnar Ingebrigtsen

Oppvåkningen

Åpne opp for din indre feminine kraft og våkne opp til en høyere bevissthet og innsikt.

"God grant me the serenity to accept the things I cannot change; courage to change the things I can; and wisdom to know the one from the other."
THE SERENITY PRAYER – Reinhold Niebuhr

Ledet av Aseema
Musikk av Gunnar Ingebrigtsen


Denne finnes som innbundet bok, Kindl og PDF samt lydbok.

Som mange gamle eventyr, handler dette eventyret om troll. I Norge bruker vi ofte troll som et symbol på det som vi ikke vil vedkjenne oss. Når trollene sprekker eller dør, får vi kontakt med det som ligger bak. All evnene våre som ligger skjult i dypet av vårt sinn.

Først og fremst er dette eventyret ment å underholde. Dog er det skrevet med en dypere hensikt. Til daglig gir jeg individuelle timer og holder kurs for barn og voksne som ønsker å få frem mer av sin kreativitet, livsglede og selvtillit. Jeg håper at dette eventyret bidrar til det samme.

Eventyret er både for barn og voksne.

E-bok (pdf-format)

Det er fort gjort å stresse. Oppskrifter er enkel: tankespinn, bekymringer, glemmer å puste, ... og i tillegg har man det fysiologiske stresset: sykdom, feil mat, virus skaper stress i kroppen. 

Boken handler om hvordan du kan skru av stresset. Det er øvelser, tips og igjen øvelser ... enkle ting du kan foreta deg i hverdagen.

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required