3 Reiser med TOth

ledede meditasjoner med Aseema - MP3
For å få frem mer av din intuisjon, din kraft og indre styrke og finne din indre sannhet, visdom og skaperkraft

Bli med på reiser i ditt indre - 3 x 45+15 minutter - Normalpris 450,- Medlemspris 370,-

Aseema har laget en rekke meditasjoner og guidede indre reiser som er utgitt både som CD og MP3. Disse er solgt i flere tusen eksemplarer. Hennes klienter har stort utbytte av å lytte til disse jevnlig. Foretrekker fysiske CD-er, kontakt oss.

OPPVÅKNINGEN
Åpne opp for din indre feminine kraft og våkne opp til en høyere bevissthet og innsikt. Du får du møte modergudinnen Mut som hjelper deg å åpne opp for din intuisjon og hjelper deg å få mer kontakt med din feminine kraft, dvs. din skapende kraft.

STYRKEN
Denne meditasjonen er inspirert av den Egyptiske gudinnen Sekhmet. Denne indre reisen handler om å finne din indre kraft og styrke.

VISDOM OG MAGI
Denne indre reisen handler om å få frem mer av din visdom og bruke mer av din magi for å skape det livet du vil ha. Gudinnen Isis er kjærlighetsgudinnen som viser deg veien til din visdom og vekker opp din evne til å skape mer magi i livet ditt.

Aseema er din guide


Aseema Uglefot startet karriere som markedssjef i et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig utdannet hun seg innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi.


Dette var hennes vei. Hun sa opp jobben og dro til India og videreutdannet seg innen pust og Mindfulness.


Fra 1998 har hun jobbet som coach og kursholder, og holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi.

Aseema Gjestad Uglefot

Hvorfor reise med Toth?


Denne meditasjonsserien er inspirert av den Egyptiske mytologien.


Guden Toth er bindeleddet mellom deg og den guddommelige kilden, og det er derfor han som følger med deg på disse indre reisene.


Det handler ikke om å tro på disse gudene og gudinnene, det handler bare om å utforske disse arketypene som er en del av det kollektivt ubevisste.
Dere har gitt meg livet tilbake! Dette er hjelp fra himmelen! Det er ikke mulig å få takket dere nok. Det er som at alt rundt meg endrer seg og det er uhyggelig å tenke på hvilke perspektiver og sannheter jeg hadde fokus på tidligere.


Sosionom -  Stavanger


Nå har jeg hørt på alle cd-ene til Aseema, og jeg vet ikke hvilken jeg synes er best. Alle gjorde forskjellige ting med meg, eller som Aseema kanskje ville ha sag "mitt indre gjorde forskjellig ting hver gang". Nå er "En reise med Toth - Visdom og Magi" min favoritt, fordi jeg kjente jeg fikk kontakt mer med min intuisjon etter å ha lyttet på den hver dag i en uke.


3 barns mor og ingeniør  Stavanger


Aseema er en meget erfaren, kunnskapsrik og dyktig kurs- og foredragsholder.

Jeg har både jobbet sammen med henne og vært på kurs hos henne flere ganger og kan gi henne mine beste anbefalinger.


Nina Natvig Massør /Elektro Ing.

"


Aseema har gitt meg redskaper til å håndtere vanskelige ting, og åpnet øynene mine for andre muligheter å løse problemer på.

Det har vært til uvurderlig hjelp i ulike livsfaser. Aseema er en erfaren og profesjonell hjelper som jeg anbefaler til alle


Laila Slettehaug

Stavanger Kommune

"


Etter å ha drevet butikk i 2 år, følte jeg en uro, som tok krefter og skapte en usikkerhet i om jeg skulle fortsette. Aseema og guidet meg med å forløse blokkeringer som skapte denne ubalansen.
Kreftene kom tilbake og uroen forsvant. Jeg driver fremdeles butikken - nå med en indre kraft og glede!


Daglig Leder
Butikk Stavanger

© 2020

Disclaimer - OWNomics AS