+ Lydbok

6 Indre Reiser med Aseema - MP3

SKAP DITT DRØMME LIV: Få frem mer glede, energi og indre styrke, mer kreativitet og motivasjon, få frem din intuisjon. finne din indre sannhet, visdom og skaperkraft

Bli med på reiser i ditt indre - Normalpris 948,- Medlemspris 723,-

Aseema har laget en rekke meditasjoner og guidede indre reiser som er utgitt både som CD og MP3. Disse er solgt i flere tusen eksemplarer. Hennes klienter har stort utbytte av å lytte til disse jevnlig. Foretrekker du fysiske CD-er og bok, kontakt oss.

REISER MED TOTH


- Oppvåkningen

- Styrken

- Visdom og Magi


Dette er indre reiser som bidra til at du får utviklet og utforsket dine indre mønstre og forestillinger. Den sveitsiske psykiateren Carl Jung kalte disse medfødte bilder og mønstre for arketyper.  Når du er med på disse reisene vil ditt indre gjenkjenne arketypene, og  det vil bidra til at du får kontakt med din egne medfødte egenskaper og evner.

FEM ELEMENTER
I denne mest kraftfulle indre reisen av de alle, reiser du i ditt indre landskap. Ditt indre begynne å balansere de fem elementene; luft, ild, vann, jord og tre. Aseema har tatt med treet som symbol på at vi mennesker er vertikale og har behov for å ha kontakt med jorden og samtidig strekke oss opp mot himmelen. 


INNER JOURNEY

Selv om Aseema snakker på engelsk, betyr det ingenting om du ikke forstår alt, faktisk trenger du ikke forstå noe som helst, for din underbevissthet forstå det den trenger å forstå., og på denne reisene kan alt skje når du tillater at det skjer. 


JAKTEN PÅ KILDEN
Denne boken er laget som et eventyr, fordi vårt indre sinn kjenner symbolene fra eventyret. Dette eventyret er laget for at du skal gi slipp på følelser som hindrer deg i å være den du ønsker å være - hindrer deg i å leve ditt drømmeliv.


Du kan la det underholde deg, og samtidig vil det ta deg med på en indre reise der ditt indre sinn kan skape noe nytt. Nye følelser, andre måter å reagere på, nye egenskaper kan utvikles eller bare endres litt …


Kjøper du også e-boken eller trykte versjonen kan du lese eventyret for andre og deg selv.

Aseema er din guide


Aseema Uglefot startet karriere som markedssjef i et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig utdannet hun seg innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi.


Dette var hennes vei. Hun sa opp jobben og dro til India og videreutdannet seg innen pust og Mindfulness.


Fra 1998 har hun jobbet som coach og kursholder, og holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi.

Aseema Gjestad Uglefot

Hvorfor ALLE 6 Indre reisene?


Alle disse reisene gjør noe forskjellig i vårt indre. Når vi begynner å gi slipp på gamle mønstre og overbevisninger som hindrer oss i å leve det livet vi drømmer om, møter vi motstand. Det er en grunn til at vi har holdt fast ved gammel smerte, uro, sinne, sorg, frustrasjon, frykt, skam og skyldfølelse. Uansett hva grunnen er, finnes det en måte å gi slipp på det som har vært, vi trenger bare å møte det i vårt indre som stoler på at vi nå kan møte verden på en ny måte. Først må vi kanskje se andre muligheter, andre måter å reagere på, eller andre måter å gjøre ting på. Og når vi først begynner å åpne en dør, står mange andre klar til å åpnes. Start med Inner Journey, deretter tar du de andre slik du har lyst til å gjøre det.
Dere har gitt meg livet tilbake! Dette er hjelp fra himmelen! Det er ikke mulig å få takket dere nok. Det er som at alt rundt meg endrer seg og det er uhyggelig å tenke på hvilke perspektiver og sannheter jeg hadde fokus på tidligere.


Sosionom -  Stavanger


Nå har jeg hørt på alle cd-ene til Aseema, og jeg vet ikke hvilken jeg synes er best. Alle gjorde forskjellige ting med meg, eller som Aseema kanskje ville ha sag "mitt indre gjorde forskjellig ting hver gang". Nå er "En reise med Toth - Visdom og Magi" min favoritt, fordi jeg kjente jeg fikk kontakt mer med min intuisjon etter å ha lyttet på den hver dag i en uke.


3 barns mor og ingeniør  Stavanger


Aseema er en meget erfaren, kunnskapsrik og dyktig kurs- og foredragsholder.

Jeg har både jobbet sammen med henne og vært på kurs hos henne flere ganger og kan gi henne mine beste anbefalinger.


Nina Natvig Massør /Elektro Ing.

"


Aseema har gitt meg redskaper til å håndtere vanskelige ting, og åpnet øynene mine for andre muligheter å løse problemer på.

Det har vært til uvurderlig hjelp i ulike livsfaser. Aseema er en erfaren og profesjonell hjelper som jeg anbefaler til alle


Laila Slettehaug

Stavanger Kommune

"


Etter å ha drevet butikk i 2 år, følte jeg en uro, som tok krefter og skapte en usikkerhet i om jeg skulle fortsette. Aseema og guidet meg med å forløse blokkeringer som skapte denne ubalansen.
Kreftene kom tilbake og uroen forsvant. Jeg driver fremdeles butikken - nå med en indre kraft og glede!


Daglig Leder
Butikk Stavanger

© 2019

Disclaimer - OWNomics AS