De fem elementene

De fem elementene

en ledet meditasjon med Aseema - MP3
For å få mer energi, bli mer kraftfull og tilstede.

Bli med på en reise i ditt indre - 45+15 minutter - Normalpris 150,- Medlemspris 127,-

Aseema har laget en rekke meditasjoner og guidede indre reiser som er utgitt både som CD og MP3. Disse er solgt i flere tusen eksemplarer. Hennes klienter har stort utbytte av å lytte til disse jevnlig. Vil du ha fysisk CD - kontakt oss.​​

Aseema er din guide


Aseema Uglefot startet karriere som markedssjef i et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig utdannet hun seg innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi.


Dette var hennes vei. Hun sa opp jobben og dro til India og videreutdannet seg innen pust og Mindfulness.


Fra 1998 har hun jobbet som coach og kursholder, og holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi.

Aseema Gjestad Uglefot

HVORFOR FEM ELEMENTER?


I denne meditasjonen vil du bli ledet på en indre reise i de fem elementene; luft, ild, vann, jord og tre. Aseema har tatt med treet som symbol på at vi mennesker er vertikale og har behov for å ha kontakt med jorden og samtidig strekke oss opp mot himmelen. 


Dette er Aseema's mest kraftfulle indre reise. Hun anbefaler at du kun tar den etter at du har vært med på noen av hennes andre ledede meditasjoner. 


Denne meditasjonen kan bringe deg meget dypt ned i avslapning. Balanserer kropp, sinn og sjel. Du blir ledet inn i ditt eget landskap og du vil alltid gjøre det som du er klar til å gjøre. Kanskje er det dine forestillinger som endres, kanskje bildet av deg selv og din oppfatning av hva som er mulig for deg. Kanskje oppdager du en ny kraft og styrke som du bare har drømt om.
Dere har gitt meg livet tilbake! Dette er hjelp fra himmelen! Det er ikke mulig å få takket dere nok. Det er som at alt rundt meg endrer seg og det er uhyggelig å tenke på hvilke perspektiver og sannheter jeg hadde fokus på tidligere.


Sosionom -  Stavanger

Jeg lytter på Inner Journey hver gang jeg skal sette meg i et fly. Flyskrekken forsvinner og jeg blir rolig og avslappet på et øyeblikk.


Journalist  Stavanger


Aseema er en meget erfaren, kunnskapsrik og dyktig kurs- og foredragsholder.

Jeg har både jobbet sammen med henne og vært på kurs hos henne flere ganger og kan gi henne mine beste anbefalinger.


Nina Natvig Massør /Elektro Ing.

"


Aseema har gitt meg redskaper til å håndtere vanskelige ting, og åpnet øynene mine for andre muligheter å løse problemer på.

Det har vært til uvurderlig hjelp i ulike livsfaser. Aseema er en erfaren og profesjonell hjelper som jeg anbefaler til alle


Laila Slettehaug

Stavanger Kommune

"


Etter å ha drevet butikk i 2 år, følte jeg en uro, som tok krefter og skapte en usikkerhet i om jeg skulle fortsette. Aseema og guidet meg med å forløse blokkeringer som skapte denne ubalansen.
Kreftene kom tilbake og uroen forsvant. Jeg driver fremdeles butikken - nå med en indre kraft og glede!


Daglig Leder
Butikk Stavanger

© 2020

Disclaimer - OWNomics AS