STRESSET? UROLIG? SLITEN?
Lær hvordan Frigjørende Pust hjelper deg!  Gratis Guide

Gratis Guide Frigjørende Pust

Pusten er kanskje den raskeste veien til mindre stress, økt velvære og mer energi


I denne gratis guiden gir vi deg enkle øvelser for frigjørende pust. Øvelsene vil gi deg resultater raskt. Noen få øvelser hver dag og du merker store endringer. Typiske eksempler på resultater er mer energi, bedre søvn, mer indre ro, bedre håndtering av smerter og økt fokus. 


Du får også 3 videoer som viser øvelser samt en MP3 meditasjon.


Instruktør


Aseema Uglefot startet karriere som markedssjef i et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig utdannet hun seg innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi.


Dette var hennes vei. Hun sa opp jobben og dro til India og videreutdannet seg innen pust og Mindfulness. Fra 1998 har hun jobbet som coach og kursholder, og holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi. 


Registrer deg nedenfor og få tilgang umiddelbart! 


Dere har gitt meg livet tilbake! Dette er hjelp fra himmelen! Det er ikke mulig å få takket dere nok. Det er som at alt rundt meg endrer seg og det er uhyggelig å tenke på hvilke perspektiver og sannheter jeg hadde fokus på tidligere.


Sosionom -  Stavanger


Tidligere hadde jeg mye frykt, var usikker, og på
hadde lite energi. Etter kursene med
Aseema har jeg fått mye mer energi og jeg kjenner at jeg har en indre
styrke. Nå har jeg mye
mer tillit til meg selv og mine evne
r.


Ungdomsskolelærer -  Stavanger


Aseema er en meget erfaren, kunnskapsrik og dyktig kurs- og foredragsholder.

Jeg har både jobbet sammen med henne og vært på kurs hos henne flere ganger og kan gi henne mine beste anbefalinger.


Nina Natvig Massør /Elektro Ing.

© 2020

Disclaimer - OWNomics AS