Fastlåst? Tankespinn?

Hva vil du ha mer av i livet? 

Individuell time med Aseema   Intuitiv coaching 

En time med Aseema


Du bestemmer hva du ønsker å se mer på.  Hvordan ...

  • få mer tro på deg selv
  • øke evnen til å håndtere stress
  • ta valg som gir deg et bedre liv
  • kommunisere tydligere
  • bli mer fokusert på de målene som du har satt deg, enten det er relatert til jobb eller fritiden
  • bli bedre til å prioritere det som er viktig og samtidig lære å si «nei» når du mener «nei»
  • løse opp i følelsesmessige traumer, sorg, skyldfølelse og skam
Aseema Uglefot

DIN COACH


Aseema Uglefot startet karriere som markedssjef i et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig utdannet hun seg innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi.


Dette var hennes vei. Hun sa opp jobben og dro til India og videreutdannet seg innen pust, Mindfulness, TFT (tapping) , healing, m.m.. Fra 1998 har hun jobbet som coach og kursholder, og holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon, kanalisering og hypnoterapi. 


Bestill time med en gang! 


Dere har gitt meg livet tilbake! Dette er hjelp fra himmelen! Det er ikke mulig å få takket dere nok. Det er som at alt rundt meg endrer seg og det er uhyggelig å tenke på hvilke perspektiver og sannheter jeg hadde fokus på tidligere.


Sosionom -  Stavanger


Tidligere hadde jeg mye frykt, var usikker, og på
hadde lite energi. Etter kursene med
Aseema har jeg fått mye mer energi og jeg kjenner at jeg har en indre
styrke. Nå har jeg mye
mer tillit til meg selv og mine evne
r.


Ungdomsskolelærer -  Stavanger


Aseema er en meget erfaren, kunnskapsrik og dyktig kurs- og foredragsholder.

Jeg har både jobbet sammen med henne og vært på kurs hos henne flere ganger og kan gi henne mine beste anbefalinger.


Nina Natvig Massør /Elektro Ing.

© 2020

Disclaimer - OWNomics AS