Inner journey

en ledet meditasjon med Aseema - MP3
For raskt å kunne slappe av, få mer energi eller sove bedre

Bli med på en reise i ditt indre - 45+15 minutter - Normalpris 150,- Medlemspris 99,-

Aseema har laget en rekke meditasjoner og guidede indre reiser som er utgitt både som CD og MP3. Disse er solgt i flere tusen eksemplarer. Hennes klienter har stort utbytte av å lytte til disse jevnlig. Foretrekker du en fysisk CD - kontakt oss.​​

Aseema er din guide


Aseema Uglefot startet karriere som markedssjef i et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig utdannet hun seg innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi.


Dette var hennes vei. Hun sa opp jobben og dro til India og videreutdannet seg innen pust og Mindfulness.


Fra 1998 har hun jobbet som coach og kursholder, og holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi.

Aseema Gjestad Uglefot

HVA SKJER PÅ DENNE ReISEN?


Denne reisen kan alle ta uansett aldre, helt ned til spedbarn.  


Selv om Aseema snakker på engelsk, betyr det ingenting om du ikke forstår alt, faktisk trenger du ikke forstå noe som helst, for din underbevissthet forstå det den trenger å forstå.  

Meditasjonen virker avslappende og samtidig bidrar den til at du får mer energi. Den er med å løser opp i spenninger og ubehagelige følelser og den hjelper deg med å bruke mer av dine ressurser og evner.Dere har gitt meg livet tilbake! Dette er hjelp fra himmelen! Det er ikke mulig å få takket dere nok. Det er som at alt rundt meg endrer seg og det er uhyggelig å tenke på hvilke perspektiver og sannheter jeg hadde fokus på tidligere.


Sosionom -  Stavanger


Jeg lytter til Inner Journey hver gang jeg skal sette meg i et fly. Flyskrekken forsvinner og jeg blir rolig og avslappet på et øyeblikk.


Journalist  Stavanger


Aseema er en meget erfaren, kunnskapsrik og dyktig kurs- og foredragsholder.

Jeg har både jobbet sammen med henne og vært på kurs hos henne flere ganger og kan gi henne mine beste anbefalinger.


Nina Natvig Massør /Elektro Ing.

"


Aseema har gitt meg redskaper til å håndtere vanskelige ting, og åpnet øynene mine for andre muligheter å løse problemer på.

Det har vært til uvurderlig hjelp i ulike livsfaser. Aseema er en erfaren og profesjonell hjelper som jeg anbefaler til alle


Laila Slettehaug

Stavanger Kommune

"


Etter å ha drevet butikk i 2 år, følte jeg en uro, som tok krefter og skapte en usikkerhet i om jeg skulle fortsette. Aseema og guidet meg med å forløse blokkeringer som skapte denne ubalansen.
Kreftene kom tilbake og uroen forsvant. Jeg driver fremdeles butikken - nå med en indre kraft og glede!


Daglig Leder
Butikk Stavanger

© 2019

Disclaimer - OWNomics AS