​JAKTEN PÅ KILDEN

et eventyr for barn og voksen - lydbok
Frykt, sorg og skam ... hindrer oss i å leve vårt fulle potensial. Et eventyr som gir mer enn bare underholdning, det er en indre transformasjon.

Bli med på et eventyr - Normalpris 198,- Medlemspris 127,-

Aseema har laget både bøker og guidede indre reiser. Disse er solgt i flere tusen eksemplarer. Hennes klienter har stort utbytte av å lytte til disse jevnlig. Finnes også i trykk og som e-bok - kontakt oss. om du foretrekker det.

Aseema er din guide


Aseema Uglefot startet karriere som markedssjef i et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig utdannet hun seg innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi.


Dette var hennes vei. Hun sa opp jobben og dro til India og videreutdannet seg innen pust og Mindfulness.


Fra 1998 har hun jobbet som coach og kursholder, og holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi.

Aseema Gjestad Uglefot

Hvorfor eventyr? 


Denne boken er laget som et eventyr, fordi vårt indre sinn kjenner symbolene fra eventyret. Dette eventyret er laget for at du skal gi slipp på følelser som hindrer deg i å være den du ønsker å være - hindrer deg i å leve ditt drømmeliv.


Du kan la det underholde deg, og samtidig vil det ta deg med på en indre reise der ditt indre sinn kan skape noe nytt. Nye følelser, andre måter å reagere på, nye egenskaper kan utvikles eller bare endres litt …


Eventyret er laget for barn og voksne som ønsker å åpne opp nye rom i sitt indre. Når vi stenger av for følelser som frykt, sorg og skam, stenger vi også av for den naturlige energiflyten og det blir vanskeligere å slappe av.


Kjøper du også e-boken eller trykte versjonen kan du lese eventyret for andre og deg selv.Dere har gitt meg livet tilbake! Dette er hjelp fra himmelen! Det er ikke mulig å få takket dere nok. Det er som at alt rundt meg endrer seg og det er uhyggelig å tenke på hvilke perspektiver og sannheter jeg hadde fokus på tidligere.


Sosionom -  Stavanger


Sønnen min på 12 år ville ikke lese bøker, kun tegneserier, men når jeg startet å lese for han fra Jakten på Kilden, ville han ikke at jeg skulle slutte å lese. Etter første kapitel sa ha: "Mamma jeg trenger jo ikke å stå opp så tidlig i morgen, kan vi ikke lese ferdig boken nå." 


Lege Oslo


Aseema er en meget erfaren, kunnskapsrik og dyktig kurs- og foredragsholder.

Jeg har både jobbet sammen med henne og vært på kurs hos henne flere ganger og kan gi henne mine beste anbefalinger.


Nina Natvig Massør /Elektro Ing.

"


Aseema har gitt meg redskaper til å håndtere vanskelige ting, og åpnet øynene mine for andre muligheter å løse problemer på.

Det har vært til uvurderlig hjelp i ulike livsfaser. Aseema er en erfaren og profesjonell hjelper som jeg anbefaler til alle


Laila Slettehaug

Stavanger Kommune

"


Etter å ha drevet butikk i 2 år, følte jeg en uro, som tok krefter og skapte en usikkerhet i om jeg skulle fortsette. Aseema og guidet meg med å forløse blokkeringer som skapte denne ubalansen.
Kreftene kom tilbake og uroen forsvant. Jeg driver fremdeles butikken - nå med en indre kraft og glede!


Daglig Leder
Butikk Stavanger

© 2020

Disclaimer - OWNomics AS