kjærlighet til det indre barnet

PSP - En forandringsreise i ditt ubevisste sinn!

Programmet består av: 
En 2 timers sesjon
Du har tilgang i 48 timer
KR 1 270,-
+ BONUS MP3 fil - En PSP-reise (30 min)
Pengene tilbake garanti. Vi vil kun ha fornøyde kunder

Hva lengter du etter å få mer av?

... mer glede, indre ro, energi ...

Hele de gamle sårene! 

Gi slipp på bekymringer, tanker, skyldfølelse ... hva mer?

Hvilke drømmer har du da? 

Hvilke vaner, tanker og følelser har du da?

Hvilke evner, egenskaper og vaner vil da være annerledes?


Det er lettere å gjøre endringer når vi er forberedt på forandring og når vi ser frem til endringene.

Få en smakebit nedenfor:

Pengene tilbake garanti. Hvis du ikke er fornøyd får du pengene tilbake.   


Hvorfor Kjærlighet til det indre barnet?

 • 1
  Det sårede barnet
  Som barn er det mange ting vi ikke forstår, det mange ting som kan oppleves som å bli avvist eller forlatt. Barnet kan oppleve kritikk som et uttrykk for at han/hun ikke er god nok, ikke er verd å bli elsket. 
 • 2
  KAN SÅRENDE HELES NÅ?
  På alle PSP kurs lærer din ubevisste sinn å gi slipp på de gamle programmene; filmene som surrer og går i det ubevisste,  tankespinn, følelser av å ikke være verdifull og fantastisk. 
 • 3
  HVA MED SELVBILDET?
  Når det indre barnet føler seg elsket og verdifull for den barnet er, elsket uten at han/hun trenger å være snill eller flink, begynner du å åpne opp for å utvikle deg selv. Begynne å bruke din evner, egenskaper og ressurser. 
 • 4
  ER DET HYPNOSE?
  Det handler om å BLI AVHYPNOTISERT! Barnet ble hypnotisert og manipulert til å tro at barnet måtte være snill, ha dårlig samvittighet,  at man må ofre seg for andre, at de voksne har rett uansett, ... eller kanskje du har andre program som er ikke nyttige for din vekst, program som ikke gir deg det livet du vil ha ... det livet du drømmer om. 
 • 5
  MÅ DU VITE HVA PROBLEMET ER?
  Det fine med PSP er at underbevisstheten ikke trenger å vite noe om årsaken til problemet for å løsne opp i gamle traumer og spenningstilstander. Du trenger faktisk ikke å vite hva som skjedde den gangen (i fortiden) og du trenger heller ikke å vite hva det er som gir slipp. Alt kan skje i dypet av din bevissthet.
 • PRIVAT
 • DITT UBEVISSTE SINN
 • Endringer etter PSP

ALT SKJER I DYPET AV DIN BEVISSTHET

Du trenger ikke å vite hva som gir slipp.


Hva skjer i en PSP sesjon?

Oppgaven til terapeuten (eller coachen) er å lede klientens dypere bevissthet inn i den delen av det ubevisste sinnet (underbevisstheten) der virkelig forandring kan skje. Det er viktig å vite at det utelukkende er klienten selv som har den nødvendige visdom, innsikt, intelligens og kraft til å gjennomføre forandringene. Når det ubevisste sinne reaktiverer disse ressursene, kan endringene skje i dypet av din bevissthet, uten at ditt bevisste sinn trenger å vite hva som gir slipp.


Må du fortelle noen om dine opplevelser?

Nei, underbevisstheten jobber dypest når den slipper å analysere problemet. Verken du eller terapeuten trenger å vite noe som helt om hva som er årsaken. Du trenger heller ikke å gjenoppleve fortiden eller ha noen form for utlevelse (katarsis) for å kunne gi slipp. Det skjer privat, varsomt og raskt i ditt indre sinn, altså i underbevisstheten. Derfor kalles metoden for Private Subconscious Process.


Hvordan føles det og motta PSP?

Klienten har alltid kontroll og for meste høre det som terapeuten (coachen) sier. Han/hun vil vanligvis føle en viss grad av mental og fysisk avslapning tilsvarende dagdrømming eler meditasjon. Derfor kaller PSP også for terapeutisk meditasjon. Når klienten er i denne avslappende tilstanden, snakker hun/han ikke. Og det er ingenting ditt ubevisste sinn trenger å avsløre eller fortelle om. Alt skjer som sagt i hemmelighet, privat i ditt indre sinn.Typisk ENDRINGER etter PSP

1

Bedre selvbilde

Udefinerte krav, oppsigelser, krav om flytting, krav om stadig utvikling og videreutdanning, samarbeidsproblemer, korte deadlines, for mange arbeidsoppgaver.

2

Mindre Stress - Mer indre ro

I dag skal menn være både myke og omsorgsfulle, sexy, veltrente og maskuline. Kvinner skal være perfekte mødre, karrierekvinner, sexy og motebevisst og ha kropper som en jomfru. Foreldre skal følge opp barna både på skolen og fritiden. Flere og flere barn får stress symptomer av alt de skal være med på i fritiden.

3

Mer glede og inspirasjon

Det forventes ofte også å prestere i sosiale sammenhenger. Ikke bare ved sport og fritidsaktiviteter, men også på fest og i selskap. Det er få steder at det er nok bare å være til stede, der man kan nyte og glede seg over livet og tilstedeværelsen.

4

Helse

Pusteplager, smerter, hudproblemer, stive muskler, fordøyelsesplager, tretthet/slapphet, nedsatt immunforsvar og ulike psykiske plager

TILBUDET  består av:

 • 1
  Webinar (2 timer) 
  På webinaret snakker Aseema til din underbevissthet. Du får også tilgang til PSP på medlemsportalen, der svarer Aseema på spørsmål du måtte ha. I tillegg får du en BONUS. Dette er en PSP reise på 30 minutter (mp3). 
 • 2
  Tilgjengelighet
  Du får tilgang til webinaret i 48  timer. Mp3 filen og annen informasjon har du alltid tilgang til.
 • 3
  Det er ingenting du skal prestere
  Siden det er ditt ubevisste sinn som skal gjøre alle endringene, er det ingenting du skal prestere. Det eneste du trenger å gjøre er å sette av tid, sørge for at du ikke blir forstyrret i løpet av sesjonen (webinaret) og gjøre alle sesjonene og i rett rekkefølge.


Instruktør


Aseema Uglefot startet som markedssjef et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig utdannet hun seg innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi.


Dette var hennes vei. Hun sa opp jobben og dro til India og videreutdannet seg innen pust og Mindfulness. Fra 1998 har hun jobbet som coach og kursholder, og holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi. 

Garanti


Hvis du ikke er fornøyd etter 30 dager - får du pengene tilbake. 


Aseema Uglefot

PSP Kjærlighet til indre barnet


Kurset er for deg som vil ha dype forandringer. Endre vaner, få mer glede og inspirasjon, få mindre stress, bli mer tilstede, verdsette deg selv mer ... GI slipp på gamle ubevisste programmeringer.


pris 


kr 1 270,-TIDSPUNKt 


En 2 timers sesjon hvor du har tilgang 
 i 48  timer fra du bestiler kurset. Ønsker du en annen oppstart, si fra til oss - så tilpasser vi det.


Registrer deg nedenfor og og sikre deg en plass på kurset i dag


Dere har gitt meg livet tilbake! Dette er hjelp fra himmelen! Det er ikke mulig å få takket dere nok. Det er som at alt rundt meg endrer seg og det er uhyggelig å tenke på hvilke perspektiver og sannheter jeg hadde fokus på tidligere.


Sosionom -  Stavanger


Tidligere hadde jeg mye frykt, var usikker, og på
hadde lite energi. Etter kursene med
Aseema har jeg fått mye mer energi og jeg kjenner at jeg har en indre
styrke. Nå har jeg mye
mer tillit til meg selv og mine evne
r.


Ungdomsskolelærer -  Stavanger


Aseema er en meget erfaren, kunnskapsrik og dyktig kurs- og foredragsholder.

Jeg har både jobbet sammen med henne og vært på kurs hos henne flere ganger og kan gi henne mine beste anbefalinger.


Nina Natvig Massør /Elektro Ing.

"


Aseema har gitt meg redskaper til å håndtere vanskelige ting, og åpnet øynene mine for andre muligheter å løse problemer på.

Det har vært til uvurderlig hjelp i ulike livsfaser. Aseema er en erfaren og profesjonell hjelper som jeg anbefaler til alle


Laila Slettehaug

Stavanger Kommune

"


Etter å ha drevet butikk i 2 år, følte jeg en uro, som tok krefter og skapte en usikkerhet i om jeg skulle fortsette. Aseema og guidet meg med å forløse blokkeringer som skapte denne ubalansen.
Kreftene kom tilbake og uroen forsvant. Jeg driver fremdeles butikken - nå med en indre kraft og glede!


Daglig Leder
Butikk Stavanger

© 2020

Disclaimer - OWNomics AS