stresset?  UROLIG? SLITEN?


stresset? UROLIG? SLITEN?

Skap Ditt Drømmeliv Gjennom Frigjørende Pust

BEDRE PUST PÅ 30 DAGER - nettkurs for mer energi - mer glede

Hvor ble drømmene dine av?

Hvordan vil dagen din være når du lever ditt drømmeliv?

Hvordan vil du da våkne opp? Hva er det første du tenker når du våkner?

Hvor dypt vil du puste? Hvor lett er det?

Hvordan vil du snakke annerledes?


Det er lettere å gjøre endringer når vi er forberedt på forandring og når vi ser frem til endringene.Pengene tilbake garanti. Hvis du følger kurset og gjør alle oppgavene i løpet av de første 10 dagene, og likevel ikke er fornøyd - får du pengene tilbake. 


Sjekk Effekten av Frigjørende Pust:

 • 1
  Våkner du full av energi?
  Jo mer du puster jo mer liv får du. Dette kurset er for alle som rett og slett vil puste mer.
 • 2
  TANKESPINN?
  Bedre pust gjør oss roligere. Når vi er roligere er vi mindre stresset.
 • 3
  STREKKER DU IKKE TIL?
  Dyp pust bringer oss tilbake til vår indre styrke, vår indre glede og stillhet
 • 4
  Vi holder pusten - helt automatisk
  Når vi opplever fare, sorg, sinne, frustrasjon eller er redd for å bli avvist eller forlatt, holder vi pusten. Vi binder følelsene vår i kroppen. I Pust Bedre på 1-2-3 så frigjør du pusten og du setter følelser fri. Kun fordi du puster bedre.
 • 5
  DU LÆRER IKKE PUSTETEKNIKKER
  Pusteteknikker kan gjøre deg mer anspent. Dette handler om å frigjøre pusten slik at du kommer tilbake til din naturlige pust. Du lærer teknikker for å frigjøre pusten samtidig som vi gjøre disse øvelsene sammen
 • Mindre STRESS
 • mer Energi
 • Indre RO

PUST UT - REDUSER STRESSET

Har du det travelt? Får du ikke tiden til å strekke til? Er det mye stress i livet ditt? Går du rundt med dårlig samvittighet fordi du ikke får gjort det du ønsker å gjøre? Eller fordi du er en person du ikke ønsker å være?

Har du allerede oppdaget at du noen ganger holder pusten, kanskje har du allerede oppdaget at du ikke klarer å puste så dypt som du ønsker? 


Stress er ikke å ha det travelt

Det er lett å tro at stress handler om å ha det travelt. Vi kan ha det travelt uten å skape stress i kroppen. Fokuset har ofte vært på det mentale stresset vi skaper når vi forsøker å gjøre for mye, eller gjøre ting perfekt. Tankene og bekymringene som kverner som en automatisk robot i hodet.


Stress er ingen tilstand eller diagnose, det er en psykologisk, fysiologisk og atferdsmessig beredskap som kun er skadelig hvis det pågår over lengre tid.


Din helse påvirkes av hvordan du takler stress

Det som mange studier viser, er at stress og hvordan man takler stress, påvirker helsen;  fysiologisk stress påvirker immunforsvaret, hjertet, hormonene, musklene, hjernen og resten av kroppen. 


Dessuten er vi ikke den beste utgaven av oss selv når vi stresser, og hvem ønsker å fortsette være en dårligere utgave av seg selv? Ikke bare får vi en dårligere helse, kondisjon og blir mer trøtt og uopplagt, men hjernen vår fungerer dårligere. Vi klarer ikke å tenke klart, analytisk og rasjonelt. Over tid påvirker det både selvbildet vårt, humøret og følelsene.


Stressmestring er å endre ubevisste vaner og mønstre

Aseema har jobbet med “stressmestring” i mange år, og egentlig handler det ikke om å mestre, det handler mer om å endre noen ubevisste og automatiske mønstre. Dette gjelder både pust, kroppsholdning, hvordan vi løser oppgaver og måten vi kommuniserer med oss selv og andre på. Vi skal endre vaner.


Vi puster automatisk, og vi har ubevisst laget oss noen pustemønster som har bidratt til at vi fortsetter å skape stress. Stress gjør at vi puster mer overfladisk, og noen ganger bruker vi pusten til å prøve å stoppe irritasjon, frustrasjon, sorg og andre følelser som dukker opp.  


Bedre sinnstilstand med Frigjørende Pust

Det første steget til å stoppe stress, er derfor å frigjøre pusten, slik at du kan bruke pusten til å oppnå en bedre sinnstilstand. Når vi har stresset over flere år, har vi laget oss noen uvaner, og det er de uvanene vi skal snu.


Bruk pusten som åpner for gode følelser

Vi har brukt pusten til å stoppe ubehagelige følelser, og den gode nyhet er at pusten derfor er nøkkelen vi bruker for å åpne opp for deler av oss selv som vi har stengt av. For stenger vi av for sinne, stenger vi også av for glede og livsenergi. Stenger du av for sorg, stenger du inne den barnlige latteren og spontaniteten.


Typiske StressUtløsere

1

Usikkerhet på jobb

Udefinerte krav, oppsigelser, krav om flytting, krav om stadig utvikling og videreutdanning, samarbeidsproblemer, korte deadlines, for mange arbeidsoppgaver.

2

Krav i hjemmet

I dag skal menn være både myke og omsorgsfulle, sexy, veltrente og maskuline. Kvinner skal være perfekte mødre, karrierekvinner, sexy og motebevisst og ha kropper som en jomfru. Foreldre skal følge opp barna både på skolen og fritiden. Flere og flere barn får stress symptomer av alt de skal være med på i fritiden.

3

Sosiale aktiviteter

Det forventes ofte også å prestere i sosiale sammenhenger. Ikke bare ved sport og fritidsaktiviteter, men også på fest og i selskap. Det er få steder at det er nok bare å være til stede, der man kan nyte og glede seg over livet og tilstedeværelsen.

4

Helse

Sykdom, Virus, ulykker og traumer..

Kurset består av:

 • 1
  Videoer som viser øvelsene 
  Du får enkle videoer som viser hvordan du gjør de frigjørende pusteøvelsene.
 • 2
  MP3 med instruksjoner
  Aseema instruerer deg mens du gjør øvelsene. 
 • 3
  Hjelp til å gjennomføre programmet
  Selvdisiplin er mangelvare hos mange av oss, derfor vil du hver dag få tips og råd til hvordan du kan oppnå resultater. Du oppnår endring hvis du praktiserer øvelsene som beskrevet.


Instruktør


Aseema Uglefot startet karriere som markedssjef i et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig utdannet hun seg innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi.


Dette var hennes vei. Hun sa opp jobben og dro til India og videreutdannet seg innen pust og Mindfulness. Fra 1998 har hun jobbet som coach og kursholder, og holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi. 

Aseema Uglefot

PUSTE CHALLANGE Nettkurs


Kurset er for deg som vil ha resultater raskt og som liker en "Challange". Du gjør oppgaver hver dag i 30 dager og oppnår frigjørende pust.


Garanti


Pengene tilbake garanti. Hvis du følger kurset og gjør alle oppgavene i løpet av de første 10 dagene, og likevel ikke er fornøyd - får du pengene tilbake.


SPESIALpris 


kr  1 950,-  Tilgang i 12 måneder.Registrer deg nedenfor og start kurset idag! 


Dere har gitt meg livet tilbake! Dette er hjelp fra himmelen! Det er ikke mulig å få takket dere nok. Det er som at alt rundt meg endrer seg og det er uhyggelig å tenke på hvilke perspektiver og sannheter jeg hadde fokus på tidligere.


Sosionom -  Stavanger


Tidligere hadde jeg mye frykt, var usikker, og på
hadde lite energi. Etter kursene med
Aseema har jeg fått mye mer energi og jeg kjenner at jeg har en indre
styrke. Nå har jeg mye
mer tillit til meg selv og mine evne
r.


Ungdomsskolelærer -  Stavanger


Aseema er en meget erfaren, kunnskapsrik og dyktig kurs- og foredragsholder.

Jeg har både jobbet sammen med henne og vært på kurs hos henne flere ganger og kan gi henne mine beste anbefalinger.


Nina Natvig Massør /Elektro Ing.

"


Aseema har gitt meg redskaper til å håndtere vanskelige ting, og åpnet øynene mine for andre muligheter å løse problemer på.

Det har vært til uvurderlig hjelp i ulike livsfaser. Aseema er en erfaren og profesjonell hjelper som jeg anbefaler til alle


Laila Slettehaug

Stavanger Kommune

"


Etter å ha drevet butikk i 2 år, følte jeg en uro, som tok krefter og skapte en usikkerhet i om jeg skulle fortsette. Aseema og guidet meg med å forløse blokkeringer som skapte denne ubalansen.
Kreftene kom tilbake og uroen forsvant. Jeg driver fremdeles butikken - nå med en indre kraft og glede!


Daglig Leder
Butikk Stavanger

© 2020

Disclaimer - 123HappyNow AS