stress? uro og bekymring? Trøtt?

Lås opp dine ubevisste ressurser

27. og 28. august 2022, Consul Sigval Bergesensvei 200, 4016 Stavanger
Kurset består av indre forandringsreiser (PSP), selvhypnose, TFT, pusteøvelser 
kr 4 900 

Kurs med Aseema

Bli den beste versjonen av deg!

Hva ønsker du å gi slipp på? Bekymringer, stress, uro og trøtthet, stive muskler, ...?

Metoden PSP lærer underbevisstheten å gi slipp på gamle mønster, uvaner, følelser, tanker og unyttige overbevisninger.

Alt skjer i dypet av din bevissthet. Og så får du med deg verktøy som selvhypnose, mindfulness, pust og TFT.


Det er lettere å gjøre endringer når vi er forberedt på forandring og når vi ser frem til endringene.

Få en smakebit nedenfor på Prisvate Subconscious Process (PSP):


Hvorfor Private Subconscious Process: 

 • 1
  Våkner du full av energi OG OVERSKUDD?
  Når du løser opp i gamle ”programmeringer”  som hindrer deg i leve det livet du vil ha får du mer energi og godfølelse i hverdagen. 
 • 2
  TANKESPINN? BEKYMRINGER?
  På et PSP kurs lærer din ubevisste sinn å gi slipp på stress og unødvendig bekymringer slik at energien igjen kan flyte fritt. Mange opplever å tenke annerledes, og kan oppdage nye måter å gjøre ting på.
 • 3
  STREKKER DU IKKE TIL? HVA MED SELVBILDeT?
  Da er PSP for deg. Hvor mye av det du gjør i hverdagen trenger du egentlig ikke å gjøre? Hvor mye styres du av dårlig samvittighet? Hvor mye styres av at du ikke føler at du har nok verdi bare ved å være den du er? Elsker du deg selv?
 • 4
  ER DET HYPNOSE?
  Vi blir hypnotisert mange ganger om dagen. Hypnotisert til å tro at vi ikke er gode nok, at vi ikke er verdifulle, at vi må gjøre ting perfekt … Vi kan godt si at PSP er en avhypnotisering. Den vekker deg opp fra de gamle tankemønstrene. I PSP gjør vi underbevisstheten oppmerksom på at de overbevisningene kanskje ikke er nyttige å tro på lenger.  Vi viser det ubevisste sinnet hvordan den nå kan gi slipp.
 • 5
  MÅ DU VITE HVA PROBLEMET ER?
  Det fine med PSP  er at underbevisstheten ikke trenger å vite noe om årsaken til problemet for å løsne opp i gamle traumer og spenningstilstander. Du trenger faktisk ikke å vite hva som skjedde den gangen (i fortiden) og du trenger heller ikke å vite hva det er som gir slipp. Alt kan skje i dypet av din bevissthet.


 • PRIVAT
 • DITT UBEVISSTE SINN
 • Endringer etter PSP
 • De 3 sesjonene

ALT SKJER I DYPET AV DIN BEVISSTHET

Du trenger ikke å vite hva som gir slipp.


Hva skjer i en PSP sesjon?

Oppgaven til terapeuten (eller coachen) er å lede klientens dypere bevissthet inn i den delen av det ubevisste sinnet (underbevisstheten) der virkelig forandring kan skje. Det er viktig å vite at det utelukkende er klienten selv som har den nødvendige visdom, innsikt, intelligens og kraft til å gjennomføre forandringene. Når det ubevisste sinne reaktiverer disse ressursene, kan endringene skje i dypet av din bevissthet, uten at ditt bevisste sinn trenger å vite hva som gir slipp.


Må du fortelle noen om dine opplevelser?

Nei, underbevisstheten jobber dypest når den slipper å analysere problemet. Verken du eller terapeuten trenger å vite noe som helt om hva som er årsaken. Du trenger heller ikke å gjenoppleve fortiden eller ha noen form for utlevelse (katarsis) for å kunne gi slipp. Det skjer privat, varsomt og raskt i ditt indre sinn, altså i underbevisstheten. Derfor kalles metoden for Private Subconscious Process.


Hvordan føles det og motta PSP?

Klienten har alltid kontroll og for meste høre det som terapeuten (coachen) sier. Han/hun vil vanligvis føle en viss grad av mental og fysisk avslapning tilsvarende dagdrømming eler meditasjon. Derfor kaller PSP også for terapeutisk meditasjon. Når klienten er i denne avslappende tilstanden, snakker hun/han ikke. Og det er ingenting ditt ubevisste sinn trenger å avsløre eller fortelle om. Alt skjer som sagt i hemmelighet, privat i ditt indre sinn.Typisk ENDRINGER etter PSP

1

Bedre selvbilde

Udefinerte krav, oppsigelser, krav om flytting, krav om stadig utvikling og videreutdanning, samarbeidsproblemer, korte deadlines, for mange arbeidsoppgaver.

2

Mindre Stress - Mer indre ro

I dag skal menn være både myke og omsorgsfulle, sexy, veltrente og maskuline. Kvinner skal være perfekte mødre, karrierekvinner, sexy og motebevisst og ha kropper som en jomfru. Foreldre skal følge opp barna både på skolen og fritiden. Flere og flere barn får stress symptomer av alt de skal være med på i fritiden.

3

Mer glede og inspirasjon

Det forventes ofte også å prestere i sosiale sammenhenger. Ikke bare ved sport og fritidsaktiviteter, men også på fest og i selskap. Det er få steder at det er nok bare å være til stede, der man kan nyte og glede seg over livet og tilstedeværelsen.

4

Helse

Pusteplager, smerter, hudproblemer, stive muskler, fordøyelsesplager, tretthet/slapphet, nedsatt immunforsvar og ulike psykiske plager

Kurset består av:

 • 1
  3 Sesjoner med PSP
  Der Aseema snakker til din underbevissthet. 
  1. sesjon: Forberedelse til forandring
  2. sesjon: Løse opp i dyp frykt, hele dype sår
  3. sesjon: Åpne opp for å ta imot
 • 2
  Pust
  Du lærer enkle øvelser(kom gjerne med ønsker).
 • 3
  TFT, Mindfulness, The Work
  Litt avhengig av det som kommer opp på kurset, lærer du enkle og raske øvelser som du kan bruke hjemme.


Instruktør


Aseema Uglefot startet som markedssjef et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig utdannet hun seg innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi.


Dette var hennes vei. Hun sa opp jobben og dro til India og videreutdannet seg innen pust og Mindfulness. Fra 1998 har hun jobbet som coach og kursholder, og holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi. STED - STAVANGER


Consul Sigval Bergesensvei 200, 4016 Stavanger
Kurslokalet ligger nedenfor hovedinngangen, ta trappen ned til bryggen. 

pris 


kr 4 900 inklusiv kaffe/te og frukt

Ta med en underlag å ligge på, evt. pute og teppe.


NÅR


27. og 28. august 2022
Lørdag kl 13:00 - 17:30 og
søndag kl 12:00 - 17:00


MER INFORMASJON

Kontakt Aseema G. Uglefot, send epost til: aseema@aseema.com eller en SMS til 92223750.  


Registrer deg nedenfor og og sikre deg en plass på kurset i dag


Dere har gitt meg livet tilbake! Dette er hjelp fra himmelen! Det er ikke mulig å få takket dere nok. Det er som at alt rundt meg endrer seg og det er uhyggelig å tenke på hvilke perspektiver og sannheter jeg hadde fokus på tidligere.


Sosionom -  Stavanger


Tidligere hadde jeg mye frykt, var usikker, og på
hadde lite energi. Etter kursene med
Aseema har jeg fått mye mer energi og jeg kjenner at jeg har en indre
styrke. Nå har jeg mye
mer tillit til meg selv og mine evne
r.


Ungdomsskolelærer -  Stavanger


Aseema er en meget erfaren, kunnskapsrik og dyktig kurs- og foredragsholder.

Jeg har både jobbet sammen med henne og vært på kurs hos henne flere ganger og kan gi henne mine beste anbefalinger.


Nina Natvig Massør /Elektro Ing.

"


Aseema har gitt meg redskaper til å håndtere vanskelige ting, og åpnet øynene mine for andre muligheter å løse problemer på.

Det har vært til uvurderlig hjelp i ulike livsfaser. Aseema er en erfaren og profesjonell hjelper som jeg anbefaler til alle


Laila Slettehaug

Stavanger Kommune

"


Etter å ha drevet butikk i 2 år, følte jeg en uro, som tok krefter og skapte en usikkerhet i om jeg skulle fortsette. Aseema og guidet meg med å forløse blokkeringer som skapte denne ubalansen.
Kreftene kom tilbake og uroen forsvant. Jeg driver fremdeles butikken - nå med en indre kraft og glede!


Daglig Leder
Butikk Stavanger

© 2021

Disclaimer - 123HappyNow AS