stresset? SLITEN? Lav Selvtillit?

PSP - En forandringsreise i ditt ubevisste sinn!

3 sesjoner - tilgang til 2 gruppe-coachinger 
(du kan starte kurset nå, eller når det passer deg)

Vanlig pris: 9 700
NÅ kr 5 700 

Bli den beste versjonen av deg!

Hvordan ville du ha vært hvis du var den beste versjonen av deg?

Hvordan vil du da våkne opp? Hva er det første du tenker når du våkner?

Hva vil du føle annerledes? Hva vil du gjøre annerledes

Hvilke evner, egenskaper og vaner vil da være annerledes?


Det er lettere å gjøre endringer når vi er forberedt på forandring og når vi ser frem til endringene.

Få en smakebit nedenfor:

Pengene tilbake garanti. Hvis du følger hele kurset i den anbefalte rekkefølgen, og likevel ikke er fornøyd etter 30 dager - får du pengene tilbake.  


Hvorfor Private Subconscious Process: 

 • 1
  Våkner du full av energi OG OVERSKUDD?
  Når du løser opp i gamle ”programmeringer”  som hindrer deg i leve det livet du vil ha får du mer energi og godfølelse i hverdagen. 
 • 2
  TANKESPINN? BEKYMRINGER?
  På et PSP kurs lærer din ubevisste sinn å gi slipp på stress og unødvendig bekymringer slik at energien igjen kan flyte fritt. Mange opplever å tenke annerledes, og kan oppdage nye måter å gjøre ting på.
 • 3
  STREKKER DU IKKE TIL? HVA MED SELVBILDeT?
  Da er PSP for deg. Hvor mye av det du gjør i hverdagen trenger du egentlig ikke å gjøre? Hvor mye styres du av dårlig samvittighet? Hvor mye styres av at du ikke føler at du har nok verdi bare ved å være den du er? Elsker du deg selv?
 • 4
  ER DET HYPNOSE?
  Vi blir hypnotisert mange ganger om dagen. Hypnotisert til å tro at vi ikke er gode nok, at vi ikke er verdifulle, at vi må gjøre ting perfekt … Vi kan godt si at PSP er en avhypnotisering. Den vekker deg opp fra de gamle tankemønstrene. I PSP gjør vi underbevisstheten oppmerksom på at de overbevisningene kanskje ikke er nyttige å tro på lenger.  Vi viser det ubevisste sinnet hvordan den nå kan gi slipp.
 • 5
  MÅ DU VITE HVA PROBLEMET ER?
  Det fine med PSP  er at underbevisstheten ikke trenger å vite noe om årsaken til problemet for å løsne opp i gamle traumer og spenningstilstander. Du trenger faktisk ikke å vite hva som skjedde den gangen (i fortiden) og du trenger heller ikke å vite hva det er som gir slipp. Alt kan skje i dypet av din bevissthet.


 • PRIVAT
 • DITT UBEVISSTE SINN
 • Endringer etter PSP
 • De 3 sesjonene

PSP er en prosess som skal hjelpe deg å få frem mer av den du er. Få frem mer av dine ressurser og evner og ubrukte egenskaper. Vi går dypt i ditt ubevisste sinn, dit ditt bevisste sinn ikke kan gå, og løser opp i spenninger og gamle trosoppfatninger og overbevisninger som hindrer deg i å være den beste utgaven av deg selv.


Gamle mønster og uvaner forsvinner, og du blir en mer avslappet og naturlig person, samtidig som du vekker opp mer energi, livskraft, inspirasjon og kreativitet. Naturlige følelser som glede, kjærlighet til deg selv og andre og indre ro får komme tilbake til deg.


Løser PSP problemet?

PSP tar sikte på å løse den ubevisste årsaken til problemet. Det er nesten som du har vært hypnotisert siden barndommen, og nå skal du avhypnotiseres. Da trenger underbevisstheten å gjenoppdage dine egne verdier, troen på deg selv, ditt selvverd og kjærligheten til deg selv. Dette er din fødselsrett.


Etter PSP kan du oppdage at følgende symptomer kan forandre seg:

 • Stress, hukommelse og konsentrasjonsproblemer, søvnløshet, depresjon, prestasjonsangst (seksuelt, idrett, studier, jobb) og andre mentale problemer.
 • Lav selvtillit, mangel på selvsikkerhet, blyghet, sjalusi, skyldfølelse, sorg, aggresjon og andre emosjonelle problemer.
 • Røyking, overspising og andre uønskede vaner.
 • Psykosomatiske symptomer som migrene, eksem, forstoppelse og muskelspenninger.


Hvordan oppstår stress i vårt indre?

I tidlig barndom opplever de fleste av oss at deler av vår personlighet, deler av den vi er, ikke alltid blir ønsket velkommen av omgivelsene. Når vi opplever avvisning eller kritikk, kan det være en traumatisk opplevelse for et barn.


Opplevelsen kan virke ubetydelig for en voksen, men for et barn kan det være nok til at barnet lager seg forestillinger om at «jeg kan ikke stole på noen», » jeg er ikke elsket», «jeg er ikke verdifull» …. Det kan være noe så enkelt som at far går på jobb, når barnet ville være sammen med han. Eller at mor går fem minutter ned for å hjelpe naboen, når barnet sitter på potta og føler seg hjelpesløs. Eller det kan være mer alvorlige avvisninger som å bli forlatt på sykehuset, eller at noen dør, skilsmisse, vold, kjefting, konstant kritikk uansett hva man gjør …


Overbevisninger som vi har laget oss tidlig i livet, kan skape utrolig mange fysiske og følelsesmessige problemer seinere i livet. Som f.eks. mangel på energi, søvnløshet, smerter, dårlig immunforsvar …

Når de gamle «programmeringene» faller bort, kommer de naturlige følelsene og egenskapene tilbake til deg, og da vil det bli lettere å velge å leve det livet som du vil ha, tenke de tankene du vil tenke, føle det du vil føle.


VIKTIG!  i tilfeller av sykdom: PSP skal ikke være en erstatning for å søke medisinsk råd fra medisinsk personell.


Kurset består av:

 • 1
  3 Sesjoner
  Aseema snakker til din underbevissthet. Du får også tilgang til PSP på medlemsportalen, der svarer Aseema på spørsmål du måtte ha.  
  1. sesjon: Forberedelse til forandring
  2. sesjon: Løse opp i dyp frykt, hele dype sår
  3. sesjon: Åpne opp for å ta imot
 • 2
  Gruppe Coaching
  Vi skal ha flere gruppe-coachinger fremover med ulike tema der du også lærer å bruke TFT for å endre på stress, uro, og uønskede følelser. Vi bruker The Work for å snu på overbevisninger og tanker som dukker opp og bidrar til stress i hverdagen.


Instruktør


Aseema Uglefot startet som markedssjef et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig utdannet hun seg innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi.


Dette var hennes vei. Hun sa opp jobben og dro til India og videreutdannet seg innen pust og Mindfulness. Fra 1998 har hun jobbet som coach og kursholder, og holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi. 


Garanti

Hvis du følger hele kurset i den anbefalte rekkefølgen, og likevel ikke er fornøyd etter 30 dag - får du pengene tilbake. 


Aseema Uglefot

PSP NETTKURS


Kurset er for deg som vil ha dype forandringer. Endre vaner, få mer glede og inspirasjon, få mindre stress, bli mer tilstede, verdsette deg selv mer ...


pris 


NÅ kr 5 700

Ordinær pris: kr  9 700 


PROGRAM


START:  Hva ønsker du mer av?

1. sesjon: tilgang 24 timer etter at du har betalt (hvis du ønsker annet starttidspunkt gir du oss beskjed)


Du har tilgang til de 3 sesjonene i 48 timer etter at du har mottatt dem.

2. og 3. sesjon mottar du henholdsvis 2 og 4 dager etter at tilgang til 1. sesjonen starter.


GRUPPE COACHING

Du kan være med på 2 gruppe-coachinger vi inviterer til på medlemsportalen og på epost.


For informasjon om neste gruppe coaching se Medlemsportalen.
Registrer deg nedenfor og og sikre deg en plass på kurset i dag


Dere har gitt meg livet tilbake! Dette er hjelp fra himmelen! Det er ikke mulig å få takket dere nok. Det er som at alt rundt meg endrer seg og det er uhyggelig å tenke på hvilke perspektiver og sannheter jeg hadde fokus på tidligere.


Sosionom -  Stavanger


Tidligere hadde jeg mye frykt, var usikker, og på
hadde lite energi. Etter kursene med
Aseema har jeg fått mye mer energi og jeg kjenner at jeg har en indre
styrke. Nå har jeg mye
mer tillit til meg selv og mine evne
r.


Ungdomsskolelærer -  Stavanger


Aseema er en meget erfaren, kunnskapsrik og dyktig kurs- og foredragsholder.

Jeg har både jobbet sammen med henne og vært på kurs hos henne flere ganger og kan gi henne mine beste anbefalinger.


Nina Natvig Massør /Elektro Ing.

"


Aseema har gitt meg redskaper til å håndtere vanskelige ting, og åpnet øynene mine for andre muligheter å løse problemer på.

Det har vært til uvurderlig hjelp i ulike livsfaser. Aseema er en erfaren og profesjonell hjelper som jeg anbefaler til alle


Laila Slettehaug

Stavanger Kommune

"


Etter å ha drevet butikk i 2 år, følte jeg en uro, som tok krefter og skapte en usikkerhet i om jeg skulle fortsette. Aseema og guidet meg med å forløse blokkeringer som skapte denne ubalansen.
Kreftene kom tilbake og uroen forsvant. Jeg driver fremdeles butikken - nå med en indre kraft og glede!


Daglig Leder
Butikk Stavanger

© 2020

Disclaimer - OWNomics AS