ABOUT US


Aseema Uglefot - aseema@123happynow.com - 9222 3750
Nityo Uglefot - nityo@123happynow.com - 9222 3749

Vi hjelper deg å skape ditt drømmeliv

Ved å finne ut HVA som er viktigst for deg å ha fokus på i forhold til karriere valg, familie, forhold, hvor du skal bo, helse, trening … HVA som hindrer deg i å nå dine mål ...

Individuelle avtaler: vi gir først og fremst timer over internett ZOOM eller Messenger, eller telefon hvis vi er i Norge.

Når du finner ut hva hva som er viktigst for deg å ha fokus på i forhold til karriere valg, familie, forhold, hvor du skal bo, helse, trening … kan vi hjelpe deg å gi slipp på det som hindrer deg i å leve det livet du drømmer om - og nå dine mål.

Noe i deg vet hva som er viktig for deg, hva du vil ha fokus på. Samtidig er det lett å la tankene om hva man bør eller ikke bør, styre valgene. Det er lett styres av andres forventninger og krav - Vi vet at når du følger det som er rett for deg og du holder fokuset på det som gir deg meste glede, får du overflod. 

Så, kan vi nå få være med å hjelpe deg til å nå dine mål og drømmer?

Vi tilbyr først og fremst nettkurs, mens mange starter med en individuell time med intuitiv veiledning.

Aseema

reg. Tankefeltterapeut MNLH, Acredited healer MNHa, Lightning Process trainer, Dipl. hypnoterapi

«Jeg startet karriere som markedssjef i et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig som jeg jobbet med dette, begynte jeg å ta utdannelser innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi. Jeg startet å jobbe full tid som coach og kursholder i 1998 og har siden den gang holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi. Og har samtidig videreutdannet meg innen NLP, hypnoterapi, Mindfulness, TFT og healing.»

Nityo Uglefot

Nityo er same. Han har en sterk intuisjon og evne til å «se». Nityo har lang erfaring i å gi personlig rådgivning ved bruk av Tarot kort, numerologi og auralesing. Gjennom sin kontakt med naturen og den samiske sjamanismen har han utviklet sine evner til å gi energibalansering. Han er utdannet Tachyon Practitioner II og er Usui Reiki mester.

 TILGJENGELIG NÅ

MINIKURS: Få spenninger ut av rygg og nakke