Vi hjelper deg tilbake til indre ro - mer energi - bedre helse

Pusten er nøkkelen til bedre helse, mer sinnsro, fokus og konsentrasjon. Vi bruker pust, hypnoterapi, Tankefelt Terapi og andre metoder for å oppnå det livet du drømmer om.

Click to play

Ønsker du en samtale eller bestille time?

Aseema Uglefot - aseema@123happynow.com - 9222 3750
Nityo Uglefot - nityo@123happynow.com - 9222 3749

Gratis Pustekurs - Opplev hvordan pusten  hjelper deg å løse opp i Spenninger i kroppen.

Les mer om hvordan pusten er nøkkelen til  mindre stress, økt velvære og mer energi. Klikk på knappen nedenfor:

Har du ofte følelsen av å gå i motbakke? At du jobber med de samme mønstrene og følelsene om og om igjen, uten å klare å snu dette? Ofte er det ubevisste mønstre som stopper oss fra å få det livet vi ønsker oss, det livet vi drømmer om. Ubevisste overbevisninger som hindrer oss i å ta de beste valgene, og gjøre de endringene som vi er klare til å gjennomføre.

Hva skal du velge?

Smakebit på Forandringsreise i ditt Ubevisste.

Flere smakebit på Indre reiser. Meld deg på vår YouTubeKanal.

Pusten er nøkkelen til bedre HELSE, mer ENERGI, INDRE RO, KONSENTRASJON OG OVERSKUDD.


“It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change. “        
Charles Darwin

Hva er inkludert i kurset Bedre pust på 30 dager?

ØVELSER HVER DAG

Du får tilgang til en Medlemsportal og hver dag en påminnelse (på epost) fra oss:

Enkle instrukser på:

-VIDEO og MP3

- PDFDu lærer en Gi slipp øvelse

Dag 15 lærer du hvordan du gir slipp på ubehagelige følelser som dukker opp når du begynner å puste dypere.

Du åpner opp for mer latter og smil. Pusten er nøkkelen til raskt å endre sinnstilstand.

Indre reiser

Du får tilgang til Indre reiser som gir underbevisstheten mulighet til å gi slipp på uønskede følelser og vaner, og som samtidig i dypet av din bevissthet kan få frem mer av dine naturlige egenskaper og ressurser som evnen til indre stillhet og balanse, selv i en travel hverdag. Får frem mer kreativitet, unike ideer, nye perspektiv, even til å finne gode løsninger, fokus og konsentrasjon ....

Hva sier de som har vært på kurs med oss:

Aseema har gitt meg redskaper til å håndtere vanskelige ting, og åpnet øynene mine for andre muligheter å løse problemer på.

Det har vært til uvurderlig hjelp i ulike livsfaser. Aseema er en erfaren og profesjonell hjelper som jeg anbefaler til alle.

Laila Slettehaug Stavanger Kommune 

Tidligere hadde jeg mye frykt, var usikker på meg selv, og
hadde lite energi. Etter kursene med
Aseema har jeg fått mye mer energi og jeg kjenner at jeg har en indre
styrke. Nå har jeg mye
mer tillit til meg selv og mine evne
r.

Ungdomsskolelærer - Stavanger

Aseema er en meget erfaren, kunnskapsrik og dyktig kurs- og foredragsholder.

Jeg har både jobbet sammen med henne og vært på kurs hos henne flere ganger og kan gi henne mine beste anbefalinger.

Nina Natvig - Massør/ Elektro ing.

Dere har gitt meg livet tilbake! Dette er hjelp fra himmelen! Det er ikke mulig å få takket dere nok. Det er som at alt rundt meg endrer seg og det er uhyggelig å tenke på hvilke perspektiver og sannheter jeg hadde fokus på tidligere.

Sosionom - Stavanger

Etter å ha drevet butikk i 2 år, følte jeg en uro, som tok krefter og skapte en usikkerhet i om jeg skulle fortsette. Aseema og guidet meg med å forløse blokkeringer som skapte denne ubalansen.
Kreftene kom tilbake og uroen forsvant. Jeg driver fremdeles butikken - nå med en indre kraft og glede! 

Daglig Leder/ Butikk Stavanger

Er du klar til å GJØRE STORE endringer?

Spenninger i Rygg og Nakke?

NOK970

Enkle pusteøvelser - bioenergi - fra noen sekunder til 10 minutter om gangen. Du kan gjøre det hvor som helst og når som helst.

Bedre Pust på 30 dager

NOK3 900

Kurset er for deg som vil ha resultater raskt . Du gjør oppgaver hver dag i 30 dager og oppnår å puste bedre, få mer energi, mer fokus og overskudd - FOR AT DU SKAL NÅ DINE MÅL..

Du har ingenting å tape? 

Pengene tilbake garanti. Hvis du følger kurset og gjør alle oppgavene i løpet av de første 10 dagene, og likevel ikke er fornøyd - får du pengene tilbake.

Faq - Spørsmål og Svar

Lærer vi Pusteøvelser?

Nei, det handler om å frigjøre pusten. Vi har spenninger i kroppen som hindrer fri pust, og det er de spenningene vi jobber med på kursene med Aseema. Når spenningene slipper taket i brystet, i halsen, magen, bekkenet og rygg, nakke og skuldre begynner pusten å flyte fritt. Da puster du automatisk dypere. Du får mer oksygen, og ikke minst; du kvitter deg raskere med karbondioksid (CO2) og andre avfallsstoffer.

Når pusten blir fri og naturlig, da kan du begynne å lære pusteøvelser om du ønsker det.

Lurer du på om du puster rett?

Vi fokuserer ikke på hva som er rett og galt, spørsmålet er heller;  puster du optimalt? ? Det er ikke mange som puster optimalt, og det første steget er å frigjøre pusten. Frigjøre spenningene i kroppen som hindrer optimal pust. Bli med oss på Bedre Pust på 30 dager, for erfaringsmessig tar det 30 dager før du får inn gode vaner. Derfor er øvelsene så raske å gjøre, at du kan legge de inn i hvilken som helst travel hverdag.

Skal man puste med magen?

Den største pustemuskelen vår er mellomgulvet også kalt diafragma.

Denne muskelen deler brystkassa fra bukhulen. Den ligger som et gulv under lungene, eller  en skillevegg, det er det det greske ordet "diaphragma" betyr. Denne muskelen er kuppelformet når den er avslappet, altså på utpust. På innpust flater den ut og gjør brysthulen større. Trykket i lungene blir mindre og luft dras inn fra atmosfæren, luft rik på oksygen. På utpust blir den kuppelformet som sagt, og det fører til at trykket i lungene bli større, og luften skyves ut, og spesielt da karbondioksid.

De fleste er stramme i solarplexus. Mange har til og med lært at man skal trekke inn magen. Hva tror du skjer da? Ja, det er enkelt å regne seg frem til svaret på den ligningen: du puster for lite luft inn, og får for lite oksygen til alle kroppens prosesser. Og like viktig: du klarer ikke å slappe av å la lungene få tømme seg skikkelig for karbondioksid. Du klarer heller ikke å bruke ditt hele og fulle potensial, ikke i forhold til sex, ikke i forhold til trening eller studier, ... Rett og slett ikke i forhold til det å leve... DITT FULLE POTENSIAL!

Kommer det ikke mye følelser når vi begynner å puste mer?

Jo, det kan det gjøre. Når vi opplever smerte, sorg, sinne, frykt holder vi pusten, eller puster veldig overfladisk. Disse følelsene setter seg i muskler og vev. Når vi begynner å puste er målet også å etter hvert gi slipp på disse utdaterte følelsene. Dette skjer nok ikke på de kortere kursene, men det kan absolutt skje når du gjør øvelsene over lenger tid, og spesielt når du begynner å gjøre mere dypere og raskere pust.

For å hjelpe på denne “gi Slipp Prosessen” lærer du en øvelse på dag 15 i Bedre Pust på 30 dager. I tillegg har vi enkle “Forandringsreiser i ditt Ubevisste”, på disse indre reisene kan du begynne å gi slipp uten at du trenger å vite hva som slipper taket.

Hva er den mest effektive metoden for å frigjøre stress?

Pusten er nøkkelen til Indre ro. Bare på noen sekunder kan sinntilstanden endre seg ved å endre pusten.

Når det er sagt, bruker vi også de Forandringsreisene i ditt Ubevisste (dvs. en form for hypnoterapi kalt PSP). PSP jobber dypt i ditt ubevisste, der ditt bevisste sinn aldri kan gå, for å løse opp i den opprinnelige årsaken til stress.

PSP tar sikte på å løse den ubevisste årsaken til problemet. Det er nesten som du har vært hypnotisert siden barndommen, og nå skal du avhypnotiseres. Da trenger underbevisstheten å gjenoppdage dine egne verdier, troen på deg selv, ditt selvverd og kjærligheten til deg selv. Dette er din fødselsrett.