Mindre Stress - Mer indre ro

Mindre trøtt - Mer Energi

Tankespinn - Mindful

Coaching med Aseema  handler om å bidre til at du får det livet du vil ha.

Vi er overbevist om at det alltid er mulig å få et liv fylt av glede, inspirasjon, kreativitet, tilstedeværelse og indre ro. Vår overbevisning sier at alle kan være med påvirke sin egen helse, endre sine ubevisste program og overbevisninger, endre sine vaner, bli bedre til å inspirere seg selv og forbedre sin evne til å ta gode beslutninger.

Når jeg (Aseema) gir individuell veiledning og coaching, bruker jeg mine intuitive evner til å hjelpe deg å avdekke dine muligheter og se hvilke mønster som kan hindre deg i å ta de beste valgene her og nå. Vi har svaret i oss, men veldig ofte styres vi av gammel vane, frykt, forventninger og skyldfølelse, dette kan hindre oss i å ta de beste beslutningene, hindre oss i å se mulighetene. Dette er dette som er min jobb, hjelpe deg å se nye muligheter, eller kanskje bare bidra til at du ser situasjonen i et nytt lys.

Og hvis vi avdekker bevisste eller ubevisste mønster som du gjerne vil gjøre noe med, kan jeg være med å hjelpe deg med det også.

Veiledning

Står du ovenfor viktige valg i livet? Vil du at andre skal oppleve deg annerledes? Vil du ha et bedre forhold til penger? Ønsker du mer suksess eller kanskje bare lykkes mer? Vil du ha mer selvtillit? Vil du føle deg mer sikker på deg selv?

Eller føler du deg sliten, utmattet eller du problemer med å konsentrere deg? Er du stresset eller anspent?

Vil du ha det bedre på jobb? Lurer du på om du velge en annen karriere? Er det spørsmål i forbindelse med forhold du vil se mer på?

Dette er noen eksempler på hva vår kunder ønsker å jobbe med.

Vi gir først og fremst timer over internett ZOOM eller Messenger, eller telefon hvis vi er i Norge.

Første time: kr. 1 300,-
Faste kunder: kr. 1 200 pr. time (kr. 900/60 min for som overstiger 1 time)

Hva mer kan vi gjøre?

HÅNDLESING
Uansett om det kanalisering eller håndlesing, handler det om å se på hva det er du kan gjøre her og nå for få den fremtiden du vil ha. Fremtiden er et resultat av de valgene du tar på nåtid. Fremtiden er ikke bestemt, du har alltid valg. Noen ganger velger vi det som føles tryggest og mest kjent, men de valgene gir kanskje ikke den fremtiden du vil ha.
Hendene våre viser hvilket potensial vi ikke utnytter. De viser hvilke muligheter og evner

FJERNBEHANDLING
Når vi jobber med energi eller tanker er det ikke nødvendig å fysisk være der du er. Det er ofte mer virkningsfullt å få fjernbehandling. Da jobbes det når du slapper mest av, og aller helst på natten. Da er det mindre som forstyrrer og vi kan nå dypere deler av din bevissthet.

Du trenger ikke å vite når det behandles.

Aseema Gjestad Uglefot

reg. Tankefeltterapeut MNLH, Acredited healer MNHa, Lightning Process trainer, Dipl. hypnoterapi

«Jeg startet karriere som markedssjef i et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig som jeg jobbet med dette, begynte jeg å ta utdannelser innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi. Det tok ikke lang før jeg forstod at dette var min vei. Jeg sa opp min stilling som markedssjef og dro til India der jeg tok flere utdannelser innen pust og Mindfulness. Jeg startet å jobbe full tid som coach og kursholder i 1998 og har siden den gang holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi. Og har samtidig videreutdannet meg innen NLP, hypnoterapi, Mindfulness, TFT og healing.»

Aseema avsluttet sin utdannelse som Diplomøkonom TØH i 1988. Etter endt utdannelse jobbet hun som Markeds-/Salgs-/Produktsjef i to internasjonale selskap.

I 1989 startet hun samtidig sin utdannelse innen Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP) hos Interaction i Oslo. I 1997 avsLuttet hun sin trening i Osho frigjørende pust ved Osho Commune i Poona, India. I 1997 ble hun også initiert til Usui reiki mester og i 2001 til Grand Master i Tibetansk reiki. Hun er utdannet i The Phil Parker Lightning Process, og tok også lifecoach, hypnoterapi og NLP Masterutdanning ved Phil Parker NLP Training Institute. Aseema har i løpet av de siste tyve årene tatt andre utdannelser i hypnoterapi, Tankefelt terapi (TFT-DX), The Work (ved The School) med Byron Katie og ulike former for healing.

I sitt arbeid kombinerer hun NLP, hypnoterapi, Voice Dialogue, The Work, Frigjørende pust, PSP, TFT og mange andre teknikker både fra Østen og fra vestlige terapi tradisjoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

 only $500 $299.99 

GRATIS KURS:
Hvordan Frigjøre Pusten

Frigjørende pust med Aseema