Karriere spørsmål

Forhold og relasjoner

Helse

Intuitiv veiledning med Nityo  handler om å bidre til at du får det livet du vil ha.

Vi er overbevist om at det alltid er mulig å få et liv fylt av glede, inspirasjon, kreativitet, tilstedeværelse og indre ro. Vår overbevisning sier at alle kan være med påvirke sin egen helse, endre sine ubevisste program og overbevisninger, endre sine vaner, bli bedre til å inspirere seg selv og forbedre sin evne til å ta gode beslutninger.

Når jeg (Nityo) gir individuell veiledning og coaching, bruker jeg mine intuitive evner til å hjelpe deg å avdekke dine muligheter og se hvilke mønster som kan hindre deg i å ta de beste valgene her og nå. Vi har svaret i oss, men veldig ofte styres vi av gammel vane, frykt, forventninger og skyldfølelse, dette kan hindre oss i å ta de beste beslutningene, hindre oss i å se mulighetene. Dette er dette som er min jobb, hjelpe deg å se nye muligheter, eller kanskje bare bidra til at du ser situasjonen i et nytt lys.

Og hvis vi avdekker bevisste eller ubevisste mønster som du gjerne vil gjøre noe med, kan jeg være med å hjelpe deg med det også.

Recommended

Veiledning

Står du ovenfor viktige valg i livet? Vil du ha det bedre på jobb? Lurer du på om du velge en annen karriere? Er det spørsmål i forbindelse med forhold du vil se mer på?

Vil du at andre skal oppleve deg annerledes? Vil du ha et bedre forhold til penger? Ønsker du mer suksess eller kanskje bare lykkes mer? Vil du ha mer selvtillit? Vil du føle deg mer sikker på deg selv?
Eller føler du deg sliten, utmattet eller du problemer med å konsentrere deg? Er du stresset eller anspent?

Dette er noen eksempler på hva vår kunder ønsker å jobbe med.

Vi gir først og fremst timer over internett ZOOM eller Messenger, eller telefon hvis vi er i Norge.

Første time: kr. 1 300,-
Faste kunder: kr. 1 200 pr. time (kr. 900/60 min for som overstiger 1 time)

Sjamanisk Healing

Når vi jobber med energi eller tanker er det ikke nødvendig å fysisk være der du er. Det er ofte mer virkningsfullt å få fjernbehandling. Da jobbes det når du slapper mest av, og aller helst på natten. Da er det mindre som forstyrrer og vi kan nå dypere deler av din bevissthet.

Du trenger ikke å vite når det behandles.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

  1. Denne meldingen fikk vi i dag: “Takk til deg for at du hjalp meg å se mine muligheter. Før jeg kom til deg var jeg usikker på hvilket karriere valg som var det rett for meg. Nå valgte jeg Folkehøyskole i stedet og det var det perfekte valget for meg. Nå vet jeg hva jeg vil videre fremover.”

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Intuitiv Veiledning med Nityo

 only $500 $299.99 

GRATIS KURS:
Hvordan Frigjøre Pusten

Frigjørende pust med Aseema