En Indre Reise med Toth -

3 REISER

Serien En reise med Toth er inspirert av den egyptiske mytologien.
Guden Toth er bindeleddet mellom deg og den guddommelige kilden, det er derfor han følger med deg på disse reisene.

Det handler ikke om tro eller religion. Toth, Hermes og Merkur er arketyper, en del av den kollektive bevissthet, som vårt indre kjenner igjen. Disse arketypene kan vekke en indre innsikt, vekke opp aspekter av din guddommelige bevissthet/ditt selv.

Oppvåkningen

Åpne opp for din indre feminine kraft og våkne opp til en høyere bevissthet og innsikt.

"God grant me the serenity to accept the things I cannot change; courage to change the thi     ngs I can; and wisdom to know the one from the other."

Ledet av Aseema
Musikk av Gunnar Ingebrigtsen

Hver indre reise (ledet meditasjon) tar ca. 60 minutter.

Første fase, Ledet meditasjon: 45 minutterSitt eller ligg avslappet med øynene lukket. Bare lytt til lyden av stemmen og musikken. Det er ingenting du trenger å gjøre.

Andre fase, Stille meditasjon: 15 minutter
Behold øynene lukket, bli sittende/liggende. Vær stille og rolig. Bare forbli et vitne til alt som skjer, bare betrakte uten å bedømme eller vurdere.Gi deg selv god tid til å komme tilbake etter meditasjonen.

Styrken

Gudinnene Sekhmet og Maat kan hjelpe deg å finne kraften din.

De kan vise deg veien til din sannhet, din unike styrke og ditt mot.

Ledet av Aseema
Musikk Dag Øverland

Visdom og magi

Gudinnen Isis er kjærlighetsgudinnen som kan vise deg veien til din visdom og din evne til å skape magi, så du kan skape det livet du vil ha.

Ledet av Aseema
Musikk av Gunnar Ingebrigtsen

Inner journey

Denne indre reisen er på engelsk. Selv om du ikke er stø i engelsk, oppfatter din underbevissthet meldingene.

Denne indre reisen anbefaler jeg både til barn og voksne, og til og med husdyr som skal roes ned. Mange hunder elsker denne reisen. 

Meditasjonen vil bidra til dyp avslapning i kropp og sinn, og du kan oppdage mer av dine naturlige ressurser, kreativitet, kjærlighet og glede. Tillater deg å komme mer og mer tilbake til ditt naturlige jeg.

Ledet av Aseema
Musikk av Yogi

Stress mindre - Lev mer

Det er fort gjort å stresse. Oppskrifter er enkel: tankespinn, bekymringer, glemmer å puste, ... og i tillegg har man det fysiologiske stresset: sykdom, feil mat, virus skaper stress i kroppen. 

Boken handler om hvordan du kan skru av stresset. Det er øvelser, tips og igjen øvelser ... enkle ting du kan foreta deg i hverdagen.

De 5 elementene

Her blir du ledet på en reise i de fem elementene; luft, ild, vann, jord og også tre. Treet er symbolet på den du er når du er i balanse.

Denne reisen er inspirert av samisk sjamanisme. Og det handler først og fremst om å bli jordet, dvs. ha kontakt med kroppen og virkeligheten.

Ledet av Aseema
Musikk av Gunnar Ingebrigtsen

Denne finnes som innbundet bok, Kindl og PDF samt lydbok.

Jakten på kilden

Som mange gamle eventyr, handler dette eventyret om troll. I Norge bruker vi ofte troll som et symbol på det som vi ikke vil vedkjenne oss. Når trollene sprekker eller dør, får vi kontakt med det som ligger bak. All evnene våre som ligger skjult i dypet av vårt sinn.

Først og fremst er dette eventyret ment å underholde. Dog er det skrevet med en dypere hensikt. Til daglig gir jeg individuelle timer og holder kurs for barn og voksne som ønsker å få frem mer av sin kreativitet, livsglede og selvtillit. Jeg håper at dette eventyret bidrar til det samme.

Eventyret er både for barn og voksne.

“Meditation is nothing but a device to make you aware of your real self—which is not created by you, which need not be created by you, which you already are. You are born with it. You are it.”

― Osho, Meditation: The First and Last Freedom

Aseema Gjestad Uglefot

reg. Tankefeltterapeut MNLH, Acredited healer MNHa, Lightning Process trainer, Dipl. hypnoterapi

«Jeg startet karriere som markedssjef i et amerikansk selskap og seinere i Laerdal Medical AS. Samtidig som jeg jobbet med dette, begynte jeg å ta utdannelser innen NLP (nevrolingvistisk programmering), hypnoterapi og pusteterapi. 

Det tok ikke lang før jeg forstod at dette var min vei. Jeg sa opp min stilling som markedssjef og dro til India der jeg tok flere utdannelser innen pust og Mindfulness. Jeg startet å jobbe full tid som coach og kursholder i 1998 og har siden den gang holdt hundrevis av kurs i stressmestring, motivasjon og hypnoterapi. Og har samtidig videreutdannet meg innen NLP, hypnoterapi, Mindfulness, TFT og healing.»

Aseema avsluttet sin utdannelse som Diplomøkonom TØH i 1988. Etter endt utdannelse jobbet hun som Markeds-/Salgs-/Produktsjef i to internasjonale selskap.

I 1989 startet hun samtidig sin utdannelse innen Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP) hos Interaction i Oslo. I 1997 avsLuttet hun sin trening i Osho frigjørende pust ved Osho Commune i Poona, India. I 1997 ble hun også initiert til Usui reiki mester og i 2001 til Grand Master i Tibetansk reiki. Hun er utdannet i The Phil Parker Lightning Process, og tok også lifecoach, hypnoterapi og NLP Masterutdanning ved Phil Parker NLP Training Institute. Aseema har i løpet av de siste tyve årene tatt andre utdannelser i hypnoterapi, Tankefelt terapi (TFT-DX), The Work (ved The School) med Byron Katie og ulike former for healing.

I sitt arbeid kombinerer hun NLP, hypnoterapi, Voice Dialogue, The Work, Frigjørende pust, PSP, TFT og mange andre teknikker både fra Østen og fra vestlige terapi tradisjoner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Bøker og Indre Reiser av Aseema

 only $500 $299.99 

GRATIS KURS:
Hvordan Frigjøre Pusten

Frigjørende pust med Aseema