Låse opp Underbevisstheten med PSP

Denne Forandringsreisen i ditt Ubevisste er en reise der du gir slipp på det som ikke er deg.

Skulle du ønsker du hadde mer energi, glede og inspirasjon i livet ditt? Eller kanskje ønske det var lettere å stå på scenen, eller lettere å sette grenser for deg selv. Vil du gjerne bli flinkere til å balansere mellom jobb og fritid.  Eller er det vil du ha frem mer av dine unike tanker, få frem mer av den du er?

Har du ofte følelsen av å gå i motbakke? At du jobber med de samme mønstrene og følelsene om og om igjen, uten å klare å snu dette? Ofte er det ubevisste mønstre som stopper oss fra å få det livet vi ønsker oss, det livet vi drømmer om. Ubevisste overbevisninger som hindrer oss i å ta de beste valgene, og gjøre de endringene som vi er klare til å gjennomføre.

PSP jobber i ditt ubevisste. Din underbevissthet lærer hvordan den skal få frem mer av dine iboende evner og egenskaper. Ved å gi slipp på det som du ikke er, får du frem mer kraft, energi og overskudd.

Ofte er det ubevisste mønster som stopper oss fra å ha det livet vi ønsker og som hindrer energien og gleden i å flyte fritt.

Det fantastiske ubevisste
Helt fra vi kom inn i denne verden har underbevisstheten utført tusenvis av oppgaver hver dag. De første årene lærer vi nye ting hele tiden, men etterhvert gjør vi de samme tingene om og om igjen. En vane eller uvane er et slikt program som styres av det ubevisste. Du trenger ikke å tenke på hvordan du skal snakke, hvordan tungen skal bevege seg, munnen ... hvordan du skal gå, eller åpne en dør .... Det skjer helt ubevisst.  

Hva er uvaner?
En uvane er et ubevisst program som kjører om og om igjen, uten at ditt bevisste sinn trenger å gjøre noen som helst. Og selv om du bevisst prøver å endre uvanen, tanken eller følelsen, fortsetter den ofte å kjøre sitt eget løp. Disse ubevisste mønstrene kan endres, og siden det er underbevisstheten som styrer programmet, er det også underbevisstheten som må gi slipp på programmet, eller lage et nytt og mer hensiktsmessig program. I Private Subconscious Process (en form for hypnoterapi), gjøre vi dette uten at din bevissthet trenger å vite hva som er årsaken, hva som skjedde den gangen ... alt kan endres i ditt ubevisste sinn. Verken du eller jeg (Aseema) trenger å vite hva som skjer. 

Gi slipp ...

på frykt, skam, skyldfølelse, sorg, sinne, frustrasjon ...
Dette er et PSP kurs, først og fremst for ditt ubevisste sinn. Du vil lære hvordan du kan slippe taket i gamle mønster, trosoppfatninger og følelser: som frykten for å bli forlatt eller avvist, følelsen av du burde ha gjort noe annerledes, skam over at du ikke var god nok, ikke var verd å bli elsket ... kanskje trodde du det var din skyld den gangen, din skam å bære.  Nå har kanskje tiden kommet for at du skal lære å gjøre ting annerledes, slik du kan få leve ut alle dine talenter, egenskaper ... slik at den VIRKELIG DEG kan få lov å komme mer og mer frem, opp ...

For det er meningen at du skal leve med en godfølelse, kjenne at du er god uansett hva du gjør, bare fordi du er. Det er meningen at du skal vite at du er fantastisk akkurat slik du er. Du skal ikke endre deg, du skal bare gi slipp på det som ikke er deg. 

Og når du begynner å leve det livet du vil ha, da vil automatisk også spre ditt lys til andre, slik det var meningen alltid skulle gjøre det.

Hva mer kan vi gjøre?

Forbered deg selv på forandring og spør deg selv:

Hva lengter du etter å få mer av?

... mer glede, indre ro, energi, tilstedeværelse, kraft, besluttsomhet, konsentrasjon ...? Få klarere mål og bli mer fokusert på å sette de ut i livet?

Den virkelige deg skal får kommer frem!


Finne balansen ....
PSP forandringsreise består av:P

I den første sesjonen forbereder du din underbevissthet på de forandringene som kommer. Du begynner allerede å forandre mønster og gi slipp på ubehagelige følelser som du kanskje til og med er bevisst, men som du ikke har klart å forandre tidligere.

I den andre sesjonen går du mye dypere, og finner den opprinnelige årsaken til de problemene du har i dag; kanskje frykt, sinne, sorg, … Og alt skjer i hemmelighet, i ditt indre.

I den tredje sesjonen fortsetter du å gå tilbake til den opprinnelige årsaken og du begynner også å ta i mot gode og oppbyggende følelser, begynner å åpne opp for noe nytt – erkjenner at du er en person som fortjener kjærlighet. Du begynner å kjenne glede og indre ro. Og du åpner opp for evner og ressurser som kreativitet, evne til å kommunisere klarere og tydeligere, evne til å bedre beslutninger osv.

 Etter at du har gjort de Grunnleggende PSH har din underbevissthet lært nye måter å løse problemer på og den har lært hvordan den kan finne nye og mer kreative løsninger.


Aseema tok sin PSH utdannelse med Leigh Titus i 2000/2001. Hun er også utdannet i NLP (Neuro-Linguistic Programming), Hypnoterapi, Coaching, The Work, Frigjørende pust, ulike former for Healing m.m. Med utgangspunkt i Aseema’s bakgrunn og erfaring utviklet hun PSH videre og hun valgte etterhvert å endre navnet til Private Subconscious Process.

Gi slipp på bekymringer, tanker, skyldfølelse ... hva mer?

Hvilke drømmer har du da? Hvilke vaner, tanker og følelser har du da? Hvilke evner, egenskaper og vaner vil da være annerledes?

Bare for et øyeblikk forestill deg hva som ville ha skjedd hvis du hadde gitt slipp på skyldfølelsen, sinnet, frustrasjonen, tankene om at du burde ha vært den eller det .... gitt slipp på skammen, sorgen, alle følelsene av å ikke strekke til ... tankespinnet ... roen, trøtthet, bekymringene ... gitt slipp på alt det som ikke er deg. Alt det som bare er tanker, overbevisninger, oppfatninger og følelser .... som ikke nyttige, som ikke gir deg det livet du vil ha. Det livet du elsker.

Det høres kanskje for fantastisk ut at dette skal kunne skje på 2 x 3 timer, men PSH (Private Sub-Conscious Process) jobber dypt i underbevisstheten. Og underbevisstheten fortsetter å gi slipp og sette fri gamle spenninger, forestillinger og mønster lenge etter disse sesjonene.

Det er lettere å gjøre endringer når vi er forberedt på forandring og når vi ser frem til endringene.ALT SKJER I DYPET AV DIN BEVISSTHET

Du trenger ikke å vite hva som gir slipp.

Spørsmål og svar

Du trenger ikke vite hva som gir slipp.

Jeg gjentar:
PSP (Private Subconscious Process)  er en prosess som skal hjelpe deg å få frem mer av den du er. Få frem mer av dine ressurser og evner og ubrukte egenskaper. Vi går dypt i ditt ubevisste sinn, dit ditt bevisste sinn ikke kan gå, og løser opp i spenninger og gamle trosoppfatninger og overbevisninger som hindrer deg i å være den beste utgaven av deg selv.

Gamle mønster og uvaner forsvinner, og du blir en mer avslappet og naturlig person, samtidig som du vekker opp mer energi, livskraft, inspirasjon og kreativitet. Naturlige følelser som glede, kjærlighet til deg selv og andre og indre ro får komme tilbake til deg.

 

Hva skjer på en PSP sesjon?

Oppgaven til terapeuten (eller coachen, guiden om du vil) er å lede klientens dypere bevissthet inn i den delen av det ubevisste sinnet (underbevisstheten) der virkelig forandring kan skje. Det er viktig å vite at det utelukkende er klienten selv som har den nødvendige visdom, innsikt, intelligens og kraft til å gjennomføre forandringene. Når det ubevisste sinne reaktiverer disse ressursene, kan endringene skje i dypet av din bevissthet, uten at ditt bevisste sinn trenger å vite hva som gir slipp. 

Hva er egentlig Underbevisstheten

Underbevisstheten er ikke en atskilt del av deg. Den er betegnelsen på den delen av sinnet som rommer tanker og følelser som du ikke har bevisst kontakt med. Det er det indre sinn, og det er følelsessinnet. Her finner du ditt livsarkiv med alle erfaringene dine og alt du har lært. Det når ned i dypet av de kreative, intuitive og følelsesmessige nivåene av ditt sinn. Underbevisstheten rommer våre underliggende trosoppfatninger, forestillinger, overbevisninger, tillærte adferdsmønster og følelser (emosjoner) som danner grunnlaget for våre vaner, tanker, reaksjoner og følelser – både positive og negative.

Løser PSP problemet?

PSP tar sikte på å løse den ubevisste årsaken til problemet. Det er nesten som du har vært hypnotisert siden barndommen, og nå skal du avhypnotiseres. Da trenger underbevisstheten å gjenoppdage dine egne verdier, troen på deg selv, ditt selvverd og kjærligheten til deg selv. Dette er din fødselsrett.

Må jeg fortelle noen om mine opplevelser?

Nei, underbevisstheten jobber dypest når den slipper å analysere problemet. Verken du eller terapeuten trenger å vite noe som helt om hva som er årsaken. Du trenger heller ikke å gjenoppleve fortiden eller ha noen form for utlevelse (katarsis) for å kunne gi slipp. Det skjer privat, varsomt og raskt i ditt indre sinn, altså i underbevisstheten. Derfor kalles metoden for Private Subconscious Process.

Det er ingenting du skal prestere.

Siden det er ditt ubevisste sinn som skal gjøre alle endringene, er det ingenting du skal prestere. Det eneste du trenger å gjøre er å sette av tid, sørge for at du ikke blir forstyrret i løpet av sesjonen (webinaret) og gjøre alle sesjonene og i rett rekkefølge.

Hvordan kan du vite at PSP er noe for deg

Hvis du ønsker å bli en mer balansert og glad person, er PSP noe for deg. Hvis gjerne vil oppdage mer av din kreativitet, dine evner, talenter og muligheter, eller oppdage områder av livet ditt som du tidligere har oversett eller ikke har vært i stand til å utnytte, da er PSP noe for deg.

Noen av de mest vanlige forandringene som skjer innen de første dagene eller ukene etter at du har vært med på PSP, er at du blir mer oppmerksom på tanker og følelser, mer aksepterende og fleksibel. Du føler mer selvrespekt, selvverd, føler deg mer i balanse, , føler indre ro og glede, føler at det er lettere å sette grenser, lettere å kommunisere og lettere å snakke fra hjertet.

Hvordan føles det å motta PSP?

Klienten har alltid kontroll og for meste høre det som terapeuten (coachen) sier. Han/hun vil vanligvis føle en viss grad av mental og fysisk avslapning tilsvarende dagdrømming eler meditasjon. Derfor kaller PSP også for terapeutisk meditasjon. Når klienten er i denne avslappende tilstanden, snakker hun/han ikke. Og det er ingenting ditt ubevisste sinn trenger å avsløre eller fortelle om. Alt skjer som sagt i hemmelighet, privat i ditt indre sinn.

 

Er PSP hypnose?

Vi blir hypnotisert mange ganger om dagen. Hypnotisert til å tro at vi ikke er gode nok, at vi ikke er verdifulle, at vi må gjøre ting perfekt …

Vi kan godt si at PSP er en avhypnotisering. Den vekker deg opp fra de gamle tankemønstrene. I PSP gjør vi underbevisstheten oppmerksom på at de overbevisningene kanskje ikke er nyttige å tro på lenger. Vi viser det ubevisste sinnet hvordan den nå kan gi slipp.

 

Ditt Ubevisste sinn = Underbevisstheten.

På dette kurset snakker vi til ditt ubevisste sinn. Det er underbevisstheten som gir slipp. Og når du gir slipp på frykt, sorg, sinne, frustrasjon, uro og stress, åpner du opp for egenskaper og evner som du frem til nå ikke har hatt tilgang til.

Før du melder deg på kurset, er det lurt å tenke gjennom hva det er du ønsker å oppnå med kurset. Og selv om du kanskje ikke vet så mye om hva ditt ubevisste sin akkurat nå er klar til å åpne opp for, kan du skrive en ønskeliste, for da begynner underbevisstheten din og forbereder seg på forandring.

 

Endringer etter PSP.

PSP er en prosess som skal hjelpe deg å få frem mer av den du er. Få frem mer av dine ressurser og evner og ubrukte egenskaper. Vi går dypt i ditt ubevisste sinn, dit ditt bevisste sinn ikke kan gå, og løser opp i spenninger og gamle trosoppfatninger og overbevisninger som hindrer deg i å være den beste utgaven av deg selv.

Gamle mønster og uvaner forsvinner, og du blir en mer avslappet og naturlig person, samtidig som du vekker opp mer energi, livskraft, inspirasjon og kreativitet. Naturlige følelser som glede, kjærlighet til deg selv og andre og indre ro får komme tilbake til deg.

 

Følgende symptomer kan forandre seg:

 • Stress, hukommelse og konsentrasjonsproblemer, søvnløshet, depresjon, prestasjonsangst (seksuelt, idrett, studier, jobb) og andre mentale problemer.
 • Lav selvtillit, mangel på selvsikkerhet, blyghet, sjalusi, skyldfølelse, sorg, aggresjon og andre emosjonelle problemer.
 • Røyking, overspising og andre uønskede vaner.
 • Psykosomatiske symptomer som migrene, eksem, forstoppelse og muskelspenninger.
 •  

  Hvordan oppstår stress i vårt indre?

  I tidlig barndom opplever de fleste av oss at deler av vår personlighet, deler av den vi er, ikke alltid blir ønsket velkommen av omgivelsene. Når vi opplever avvisning eller kritikk, kan det være en traumatisk opplevelse for et barn.

  Opplevelsen kan virke ubetydelig for en voksen, men for et barn kan det være nok til at barnet lager seg forestillinger om at «jeg kan ikke stole på noen», » jeg er ikke elsket», «jeg er ikke verdifull» …. Det kan være noe så enkelt som at far går på jobb, når barnet ville være sammen med han. Eller at mor går fem minutter ned for å hjelpe naboen, når barnet sitter på potta og føler seg hjelpesløs. Eller det kan være mer alvorlige avvisninger som å bli forlatt på sykehuset, eller at noen dør, skilsmisse, vold, kjefting, konstant kritikk uansett hva man gjør …

  Overbevisninger som vi har laget oss tidlig i livet, kan skape utrolig mange fysiske og følelsesmessige problemer seinere i livet. Som f.eks. mangel på energi, søvnløshet, smerter, dårlig immunforsvar …

  Når de gamle «programmeringene» faller bort, kommer de naturlige følelsene og egenskapene tilbake til deg, og da vil det bli lettere å velge å leve det livet som du vil ha, tenke de tankene du vil tenke, føle det du vil føle.

   

  Hvor mange sesjoner trenger du?

  Grunnleggende PSP består av 3 sesjoner, som bygger på hverandre. Første gang man gjør grunnleggende PSP, er det veldig viktig å være med på alle tre. Neste gang du er med på grunnleggende PSP, velger om du vil ta en eller flere sesjoner. For hver gang du tar PSP vil det være noe nytt og annerledes du berører, for det som indre har løst opp i, er for alltid løst.

  «Gi kjærlighet til det indre barnet», «Løse opp i tidligere tider (tidligere liv)», «Åpne opp for overflod», «Gi slipp på stress», «Lære lettere og konsentrere deg bedre» er kun én sesjon. Alle PSP forandringsreiser kan gjøres flere ganger.

   

  VIKTIG! i tilfeller av sykdom:
  PSP skal ikke være en erstatning for å søke medisinsk råd fra medisinsk personell.  Insert Content Template or Symbol

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked

  {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • En Forandringsreise i ditt Ubevisste – PSP

   only $500 $299.99 

  GRATIS KURS:
  Hvordan Frigjøre Pusten

  Frigjørende pust med Aseema